tromaktiko: Ρόμπερτ Ντε Νίρo: Μέριλ, η κομψότητα και η ευφυΐα νίκησαν τον τραμπουκισμό

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ρόμπερτ Ντε Νίρo: Μέριλ, η κομψότητα και η ευφυΐα νίκησαν τον τραμπουκισμό



Πριν από ένα χρόνο είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να ρίξει γροθιά στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο των...
Η.Π.Α. Πως να μην υποστηρίξει δημοσίως την Μέριλ Στρηπ μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν τη Μέριλ Στριπ μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας της κριτικής που του άσκησε χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο όνομά του κατά τη διάρκεια της βράβευσής της στις Χρυσές Σφαίρες 2017. μεταξύ αυτών και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος έγραψε μία μικρή αλλά συγκινητική επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία δημοσιεύθηκε από το περιοδικό People:

«Μέριλ, αυτά που είπες ήταν σπουδαία. Έπρεπε να ειπωθούν και εσύ τα είπες υπέροχα. Σε σέβομαι τόσο πολύ που το έκανες ενόσω ο κόσμος γιόρταζε τα επιτεύγματά σου. Μοιράζομαι και εγώ τις απόψεις σου για τους αλήτες και τους τραμπούκους. Φτάνει πια. Εσύ, με την κομψότητα και την ευφυΐα σου, έχεις μια ισχυρή φωνή -μια φωνή που εμπνέει τους άλλους να μιλήσουν, όπως θα έπρεπε ώστε να ακουστούν οι φωνές τους επίσης. Είναι τόσο σημαντικό να μιλήσουμε ΟΛΟΙ.
Σε αγαπάμε.
Μπομπ»

Στο πλευρό της Μέριλ Στρηπ και ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου

  Για την υπερπάσπιση της ελευθερίας της έκφρασης μίλησε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, επαινώντας την Μέριλ Στρηπ  για το μέχρι τώρα έργο της και υπερασπίζοντας το δικαίωμά της να εκφράζεται ελεύθερα:
«Ως οργάνωση των δημοσιογράφων, υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασής σου και απορρίπτουμε οποιαδήποτε έκκληση για λογοκρισία. Σε ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σου στις τέχνες», αναφέρει η επιστολή.

Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπέρ της Μέριλ

Τέλος, και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έσπευσε να απαντήσει στα απαξιωτικά tweets του Τραμπ, γράφοντας: «Eσύ δεν θα έπρεπε κανονικά να διοικείς τη χώρα;»

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!