tromaktiko: Σκάνδαλο: O Πρόεδρος του Δ.Σ Αλίμου έβγαλε στον “τάκο” δημοτική σύμβουλο καρκινοπαθή

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Σκάνδαλο: O Πρόεδρος του Δ.Σ Αλίμου έβγαλε στον “τάκο” δημοτική σύμβουλο καρκινοπαθή



Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η δημοτική κίνηση «Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι», ο πρόεδρος του  Δ.Σ Αλίμου, Μ.Γαρυφαλάκης (στέλεχος πολυεθνικής NESTLE) ζήτησε να προχωρήσουν οι νόμιμες ενέργειες σε βάρος δημοτικής συμβούλου...
η οποία απουσίαζε από τις συνεδριάσεις, επειδή αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Πρόκειται γα την Ελένη Μπελιά, ιδρυτικό μέλος της δημοτικής κίνησης “Άνω Κάτω στο Καλαμάκι”. Όπως αναφέρεται “εναντίον της ασκήθηκε πειθαρχική διώξη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ύστερα από αναφορά του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Μ. Γαρυφαλάκη, ο οποίος θεώρησε( !) μη δικαιολογημένες τις απουσίες της από το δημοτικό συμβούλιο, κατά την περίοδο της θεραπείας της, αν και η ίδια σε επικοινωνία τονίζει, ότι η πρόεδρος κ.Προυντζοπούλου, η οποία τότε προέδρευε, ήταν ενήμερη για την ασθένειά της».
Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση αναφέρει ότι ««πέρα από την άμεση και τυπικά επίσημη πληροφόρηση, που η ίδια η ασθενής δημοτική σύμβουλος παρέσχε εγκαίρως στην κατά νόμο αρμόδια, την τότε πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γ. Προυντζοπούλου, ενημερώνοντας για τις αναγκαστικές απουσίες της από το δημοτικό συμβούλιο, η ασθένειά της ήταν πλήρως σε γνώση του δημάρχου και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα την πρώτη ημέρα μετά την επιστροφή της στις εργασίες του (και ενώ εξακολουθούσαν οι χημειοθεραπείες και τα προβλήματα που αυτές επιφέρουν) δέχτηκε τις θερμές ευχές για ανάρρωση ΟΛΩΝ των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων καθώς και του δημάρχου, αναφερομένων όλων αυτών στη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπισε και όχι βέβαια σε κάποιον αόριστο,»πιθανό»λόγο υγείας».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η κ.Προυντζοπούλου επιβεβαιώνει τα όσα ισχυρίζεται η επικεφαλής της αντιπολίτευσης, σχετικά με την ενημέρωση, ωστόσο ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ είχε άλλη άποψη και σίγουρα άλλες εντολές…γι αυτό αποφάσισε να τους βγάλει όλους στον “τάκο”.
Αδιαφόρησε πλήρως για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κ.Μπελιά και χωρίς να χάσει χρόνο, δείχνοντας έτσι υπερβάλλοντα ζήλο για τη νέα του θέση, φρόντισε να ταλαιπωρήσει και να  επιβαρύνει επιπλέον την υγεία μιας γυναίκας, που τραβάει τον δικό της γολγοθά.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!