tromaktiko: Η Oprah Winfrey αποκάλυψε το μυστικό που τη βοήθησε να χάσει 20 κιλά

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Η Oprah Winfrey αποκάλυψε το μυστικό που τη βοήθησε να χάσει 20 κιλά



Η Oprah Winfrey δεν έχει...
κρύψει ούτε μια στιγμή τους προβληματισμούς και τις αγωνίες της ενώ ο αγώνας της με τα κιλά και την αποδοχή του σώματός της είναι κάτι που έχει επικοινωνήσει πολλές φορές και έχει βοηθήσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τους θαυμαστές της.
Αυτή τη φορά η Oprah μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με την τελευταία της προσπάθεια και τα 20 κιλά που κατάφερε να διώξει από πάνω της. Εκτός από το πρόγραμμα Weight Watchers, το οποίο παρακολουθούσε (και απέκτησε μάλιστα και 10% των μετοχών της εταιρείας- γιατί πάνω από όλα είναι και επιχειρηματίας) αυτό που την βοήθησε είναι ότι σταμάτησε να αγχώνεται για το νούμερο που θα δείξει η ζυγαριά.

''Στα 90 κιλά ήμουν οκ. Δεν είχα φτάσει ποτέ στο σημείο να είμαι οκ με το βάρος μου και μετά έπεσα στα 86 και σκέφτηκα ότι και να μην έχανα άλλα κιλά, πάλι θα ήμουν οκ. Η πληρότητα που σου δίνει η ζωή και η ύπαρξή σου, η αποδοχή του εαυτού σου, όλα αυτά δεν τα υπολόγιζα ποτέ και ήμουν σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά όχι πια'', είπε χαρακτηριστικά.

''Όταν ξεκίνησα να χάνω κιλά έπρεπε να ξεκαθαρίσω μέσα μου γιατί ήθελα να συμβεί. Μπορούσα να χάσω βάρος για να μπω σε ένα φόρεμα, να πάω σε ένα event ή για να αρέσω στους άλλους. Αλλά αυτοί οι λόγοι δεν με βοηθούσαν να μην ξαναπάρω τα κιλά- για αυτό και τα έπαιρνα όλα πάλι. Αυτή τη φορά αποφάσισα να το κάνω για να είμαι πιο υγιής, σωματικά, ψυχικά και νοητικά. Για αυτό και η διαδικασία ήταν πιο εύκολη, γιατί είχα ένα πολύ σημαντικό λόγο να το κάνω''.

Προφανώς και αυτό το mind set δεν αρκεί για να χάσεις βάρος αλλά σίγουρα σε βοηθάει στο ταξίδι της αποδοχής του σώματός σου ενώ σε βάζει στη διαδικασία να αποκτήσεις μια πιο υγιή προσέγγιση στη διατροφή και τον τρόπου που συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!