tromaktiko: Γνωστοί καλλιτέχνες βολτάρουν στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων [photo]

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Γνωστοί καλλιτέχνες βολτάρουν στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων [photo]



Δεν έχει τέλος η «παρέλαση» των γνωστών τραγουδιστών που επιλέγουν τα Χανιά για να απολαύσουν μερικές μέρες ξεκούρασης...
Αυτή την φορά ο Κώστας Λειβαδάς, ξενάγησε τη Μελίνα Ασλανίδου στο Παλιό Λιμάνι, απ’ όπου και η φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη που έχει ο Κώστας Λειβαδάς στα Χανιά, καθώς έρχεται πάρα πολύ συχνά εδώ και χρόνια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μεταδίδει την αγάπη του αυτή και σε άλλους καλλιτέχνες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Μελίνα Ασλανίδου.

Μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρει:

«Και κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα που το χρωστούσα… χάρηκα πολύ που μύησα τη Μέλινα στο Μελτέμι, τη ζωντανή ιστορία των καφέ του λιμανιού και ένα από τα ωραιότερα της Μεσόγειου που για μένα έχει υπάρξει το δεύτερο σπίτι μου ….γέλασε, συγκινήθηκε, έμαθε τι πάει να πει κολομπιτακι και τι είναι τα κολομπιτικα και στο τέλος με τον φάρο στο βάθος ψιθύρισε, πως να μην γράψεις εδώ ? και σκέψου δεν είχα πει λέξη για τις μορφές που χάθηκαν μα ζούνε μέσα μας και στο λιμάνι το παλιό



Η Μελίνα Ασλανίδου που τον τελευταίο καιρό μοιράζει την ζωή της ανάμεσα σε Χανιά και Αθήνα, λόγω της σχέσης της με γνωστό Χανιώτη κομμωτή, φαίνεται πως θέλει να μάθει πολλά για την πόλη μας.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!