tromaktiko: Pink: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα και οι φωτογραφίες με τον γιο της είναι απλά μαγευτικές

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Pink: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα και οι φωτογραφίες με τον γιο της είναι απλά μαγευτικές



Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που η Pink έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και έκανε ιόλας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Μπορεί να αργήσαμε να μάθουμε... λίγο για την εγκυμοσύνη της -το έκρυψε πολύ καλά για αρκετό καιρό είναι η αλήθεια- όμως μας αντέμειψε δείχνοντας μας την πρώτη φωτογραφία του γιου της τη στιγμή που έγινε μανούλα.

Η τραγουδίστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και τόσο εκείνη όσο και η κόρη της (Willow) και ο συζυγος της, Carey Hart είναι απίστευτα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με την έλευση του νέου μέλους. Ο μικρός Jameson, αυτό είναι το όνομα που επέλεξαν να του δώσουν, είναι πραγματικά ένας γλύκας που σε κάνει να θες να τον πάρεις αγκαλιά και να μην τον αφήνεις με τίποτα, κάθε φορά που τον βλέπεις.




Όλη η οικογένεια απαθανατίστηκε στο Malibu, όπου βγήκαν όλοι μαζί για ψώνια με τον μικρούλη Jameson να κοιμάται χαμογελαστός στην αγκαλιά της μαμάς του. Η Pink πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ, φορούσε ένα τζιν αέρινο φόρεμα με flatforms και ένα χακί μπουφάν, αφήνοντας τα πόδια της ακάλυπτα και αποδεικνύοντας μας πως δεν την νοιάζουν ιδιαίτερα τα λίγα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!