tromaktiko: Γιατί η κόρη του Ομπάμα, Sasha, ήταν απούσα από την τελευταία ομιλία του πατέρα της;

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Γιατί η κόρη του Ομπάμα, Sasha, ήταν απούσα από την τελευταία ομιλία του πατέρα της;



Τα βλέμμα όλου το κόσμου για ακόμα μια φορά ήταν στραμμένo στον Ομπάμα και συγκεκριμένα στην τελευταία του ομιλία που...
πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο. Αυτό που έκανε βέβαια ιδιαίτερη εντύπωση και έκανε τους πάντες να απορούν ήταν γιατί η κόρη του Sasha έλειπε.

Η σύζυγος του Μισέλ αλλά και η κόρη του Malia ήταν στο πλευρό του απερχόμενου Προέδρου ανέβηκαν στη σκηνή και αγκαλιάστηκαν μαζί αλλά και δάκρυσαν όταν Ομπάμα δήλωσε περήφανος και είπε:

 Malia και Sasha, υπό δύσκολες συνθήκες, καταφέρατε να γίνεται δύο εκπληκτικές νεαρές γυναίκες. Είστε έξυπνες και όμορφες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είστε ευγενικές και σκεπτόμενες, γεμάτες πάθος. Από όλα όσα έχω καταφέρει στη ζωή μου, πιο περήφανος από όλα είμαι για το γεγονός ότι είμαι ο μπαμπάς σας

Οι twitterάδες όλους του κόσμου απόρησαν για το που βρίσκεται η μικρή του Ομπάμα και έτσι με το hashtag #WhereIsSasha άρχισαν να την ψάχνουν ή απλά να κάνουν σενάρια για το που μπορεί να είναι.


Που ήταν τελικά η μικρή κόρη του Ομπάμα;
Απάντηση τελικά στο μεγάλο ερώτημα που, όπως φαίνεται έκανε τους πάντες να ψάχνουν την μικρή έδωσε ο Mark Knoller, ο ανταποκριτής του CBS News στον Λευκό Οίκο επισημαίνοντας πως αξιωματούχος του Λευκού Οίκου τον ενημέρωσε πως έμεινε στην Ουάσιγκτον.

Συγκεκριμένα, ο Knoller δήλωσε πως η Sasha έμεινε στον Λευκό Οίκο γιατί το πρωί είχε εξετάσεις στο σχολείο της.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!