tromaktiko: Susan Sarandon και Jessica Lange ενσαρκώνουν δυο "αντίπαλες" ντίβες του παλιού Hollywood

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Susan Sarandon και Jessica Lange ενσαρκώνουν δυο "αντίπαλες" ντίβες του παλιού Hollywood



Η νέα σειρά με τίτλο Feud αναβιώνει την έχθρα μεταξύ των Bette Davis και Joan Crawford...

Εκτός από λάμψη, δόξα, ταλέντο και ομορφιά, η Χρυσή εποχή του Hollywood είχε και επικές διαμάχες. O Ryan Murphy, δημιουργός επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών όπως το American Horror Story, το Glee και το Nip Tuck, επιστρέφει στο κανάλι FX με μια νέα σειρά-ανθολογία με θέμα διάσημες διαμάχες και τίτλο Feud. 

Η πρώτη σεζόν της σειράς, που φέρει τον τίτλο Feud: Bette and Joan εστιάζει στην ιστορική κόντρα μεταξύ δυο κορυφαίων ηθοποιών του κλασικού Hollywood, της Bette Davis και της Joan Crawford, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας What Ever Happened to Baby Jane? το 1962. Τους ρόλους θα ενσαρκώσουν δυο κυρίες του σύγχρονου Hollywood, η Susan Sarandon και η Jessica Lange, δίνοντας μια πρώτη εικόνα της σειράς στο εξώφυλλο του περιοδικού Entertainment Weekly. 
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Lange δήλωσε ότι παρ' ότι η σειρά αναφέρεται στο παρελθόν, αγγίζει διαχρονικά θέματα όπως το "τι κάνει το Hollywood στις γυναίκες καθώς μεγαλώνουν". Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Alfred Molina, Sarah Paulson, Catherine Zeta Jones και Stanley Tucci, υπόσχεται να προχωρήσει βαθύτερα από την επιφάνεια της διαμάχης των δύο γυναικών, εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά μιας ανδροκρατούμενης βιομηχανίας που μεταξύ άλλων, εξωθεί τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη. 


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!