tromaktiko: Tι να κάνεις για να αποφύγεις τη μυρωδιά του τσιγάρου στα μαλλιά σου

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Tι να κάνεις για να αποφύγεις τη μυρωδιά του τσιγάρου στα μαλλιά σου



Αυτές τις μέρες βγαίνουμε σχεδόν καθημερινά, αλλά μετά τις βραδινές εξόδους σε bars, clubs και εστιατόρια ή ακόμα και σπίτια φίλων η ...
"τσιγαρίλα" στα μαλλιά είναι αναπόφευκτη.
Αν σας ενοχλεί η μυρωδιά του τσιγάρου στα μαλλιά σας η πιο σίγουρη λύση είναι να λουστείτε με το που θα επιστρέψετε στο σπίτι σας για να βεβαιωθείτε πως τα μαλλιά σας θα φρεσκομυρίζουν και πάλι. Αν όμως αυτό δε μπορείτε να το κάνετε εκείνη τη στιγμή, μια εύκολη λύση είναι να ψεκάσετε λίγο άρωμα στη βούρτσα σας και να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε αν απλώσετε και λίγη σιλικόνη με άρωμα στα μαλλιά σας.

Πάντως για να είστε σίγουρες πως τα μαλλιά σας δεν θα τραβήξουν όλη την τσιγαρίλα του κλαμπ, εστιατορίου κλ.π., θα πρέπει να θυμάστε να μην βγαίνετε ποτέ έξω με νωπά μαλλιά (όσο και αν είναι στη μόδα το wet look και το χειμώνα) γιατί τα υγρά μαλιά απορροφούν όλες τις οσμές. Για τον ίδιο λόγο προσπαθήστε να μην ιδρώσετε πολύ στο τριχωτό της κεφαλής και μόλις νιώσετε πως αρχίζετε να ιδρώνετε πολύ σταματήστε το... χορό και βγείτε λίγο έξω για να πάρετε αέρα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!