tromaktiko: Ο team manager της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, μίλησε για όλα...

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο team manager της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, μίλησε για όλα...



Ο team manager της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Αντεπίθεση», με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για...


το δολοφονικό τάκλιν του Χρήστου Λισγάρα στον Σεμπά στο παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός: «Πρόκειται για μια φάση, ένα κακό και απρόσεκτο παιχνίδι. Είναι η πρώτη αποβολή του Χρήστου μετά από χρόνια. Πήγε και ζήτησε συγγνώμη και το έχει μετανιώσει. Φοβήθηκε μήπως του έφευγε ο Σεμπά επειδή οι προπονητές ζητούν από τους παίκτες να κάνουν τα φάουλ ψηλά στο γήπεδο, ήταν η κακή στιγμή και δεν έπιασαν τα… φρένα. Δεν το συζητάμε ότι δεν έπρεπε να συμβεί και ορθώς αποβλήθηκε από τον διαιτητή. Γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του Χρήστου. Γίνεται υπερβολή πάνω στο θέμα από χθες από τα ΜΜΕ, είναι η πρώτη του αποβολή μετά από χρόνια. Είναι θέμα που έχει τελειώσει, το έχει μετανιώσει και εμείς το πληρώσαμε αγωνιστικά».

-το αν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία: «Πιθανόν θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει αδικηθεί από τον διαιτητή ο Ολυμπιακός. Θα μπορούσαμε όμως να είχαμε σκοράρει και εμείς. Θέλαμε να διευρύνουμε το αήττητο σερί και όπως υπάρχει παγωνιά στη θερμοκρασία, έτσι είναι και τα αποδυτήρια».

-το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε μαζί, διότι έχει συμφωνήσει με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σπάσει αυτή χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον κύριο Λουτσέσκου, τον κύριο Πανόπουλο και κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν έφυγε το καλοκαίρι ο Λουτσέσκου που μπορούσε να πάει στα Εμιράτα με τρία τσουβάλια λεφτά, θα φύγει τώρα; Δεν ξέρω τι συμφωνία υπάρχει, είναι μεταξύ των δύο και στους δύο ο τρίτος δεν χωρεί».

-τους στόχους της Ξάνθης: «Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αρχικός στόχος ήταν η σωτηρία που δείχνει ότι έχει επιτευχθεί. Αν βάλουμε στόχο για ψηλά ίσως να δημιουργηθεί πίεση στα αποδυτήρια. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και να μπορέσουμε για δεύτερη φορά να πάμε στον τελικό του κυπέλλου. Ακόμα και χθες που χάσαμε, είχαμε μια πικρία επειδή θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από ματς με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πάμε βήμα-βήμα».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!