tromaktiko: Άγνωστο και καυτό παρασκήνιο που θα συζητηθεί – Μ΄ αυτόν "έπαιζε ξύλο" ο "V-Span" στον Ολυμπιακό!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Άγνωστο και καυτό παρασκήνιο που θα συζητηθεί – Μ΄ αυτόν "έπαιζε ξύλο" ο "V-Span" στον Ολυμπιακό!



Πολλά και διάφορα είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει του...
παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες, που θα γίνει την Πέμπτη.

Ο 51χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας ότι "τον Βασίλη τον αγαπώ. Προέρχομαι από το Μαρούσι, ήταν παιδάκι όταν ήρθε εκεί, είχε όλη την εξέλιξη που περίμενα και έκανε ακόμα περισσότερα πράγματα. Η διαχείριση ενός τέτοιου παίκτη με τέτοια αξία και τέτοιο εγωισμό είναι πάντα δύσκολη σε κάθε άθλημα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι κερδίσαμε μαζί μόνο μια Ευρωλίγκα και ένα διηπειρωτικό τρόπαιο και όχι ένα πρωτάθλημα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο".

Οπως τα είπε στον COSMOTE TV ο Μπαρτζώκας, έτσι είναι τα πράγματα. Και πράγματι είναι δύσκολη η διαχείριση ενός παίκτη αυτού του μεγέθους. Το βίωσε ο Ελληνας προπονητής, όταν δούλεψαν μαζί στον Ολυμπιακό. Οι σχέσεις τους, για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Κάτι που δεν ισχύει για τις σχέσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλο με τον Σπανούλη που αγγίζουν το τέλειο.

Πολλοί άνθρωποι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Δεν μπορούν να βρουν κοινά σημεία επαφής. Στην προσωπική ζωή και στο κομμάτι της εργασίας. Ο Μπαρτζώκας τα κατάφερε με πολλούς από τους παίκτες που είχε κατά το παρελθόν, όχι, όμως, στο βαθμό, που θα επιθυμούσε, και με τον Σπανούλη.

Αυτό σαφέστατα δεν αναιρεί την εκτίμηση που του έχει στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί το επισημαίνει με έμφαση.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!