tromaktiko: Καρτ με πάγο, το απόλυτο «κοκτέιλ»! [video]

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Καρτ με πάγο, το απόλυτο «κοκτέιλ»! [video]



Το κάρτινγκ είναι έτσι κι αλλιώς πολύ διασκεδαστικό και διδακτικό, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων...

Μπορεί κάτι να είναι ακόμα περισσότερο fun; Ναι, το κάρτινγκ σε χιόνι – ή μάλλον σε παγωμένη λίμνη, όπου μπορείς να συνδυάσεις την αμεσότητα του καρτ με συνεχείς πλαγιολισθήσεις.

Η Aspen Ice Karting, μια εταιρεία στο Colorado των ΗΠΑ, νοικιάζει το χειμώνα μια παγωμένη λίμνη και χαράζει πάνω της μια πίστα για να προσφέρει στους πελάτες της τη χαρά της οδήγησης στον πάγο και το χιόνι, με απόλυτη ασφάλεια.

Τα καρτ είναι τα συνήθη τετράχρονα, με κινητήρα Briggs & Stratton 12 ίππων και δισκόφρενο, που πιάνουν μέχρι 80 km/h. Η μόνη διαφορά με εκείνα που νοικιάζετε στη γειτονική σας πίστα είναι τα λάστιχα χιονιού Haidenau με μεγάλα καρφιά για πρόσφυση στον πάγο.

Η Aspen Ice Karting γύρισε ένα διαφημιστικό video όπου δείχνει τι μπορείς να κάνεις με αυτά τα καρτ. Η χρέωση για τους πελάτες είναι 40 δολάρια το δεκάλεπτο, όμως στοιχηματίζουμε ότι όλοι θα εθίζονται και θα θέλουν παραπάνω.

Βέβαια, το Colorado πέφτει κάπως μακριά, αλλά τον φετινό χειμώνα θα μπορούσε κανείς να κάνει το ίδιο στην… Κύμη ή την Αλόννησο!

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!