tromaktiko: Ενθουσιασμένοι με το… ταμείο του «Voice»

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ενθουσιασμένοι με το… ταμείο του «Voice»



Ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο όταν ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα προβολής για τη χώρα μας του τρίτου κύκλου του «Voice»...
Πολλοί μάλιστα πίστευαν ότι τα χρήματα που έδωσε ο σταθμός του Φαλήρου για να αποκτήσει το πετυχημένο talent show ήταν πολλά.

Τελικά όμως το «ταμείο» της τηλεθέασης γέμισε με αποτέλεσμα τα στελέχη του ΣΚΑΪ να αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους και πιστεύοντας ότι έτσι θα αυξηθεί κατά πολύ και το μερίδιό τους από τη διαφημιστική πίτα. Κι εδώ που τα λέμε έχουν κάθε λόγο να το πιστεύουν καθώς οι τηλεθεάσεις που εισέπραξαν στο κανάλι του Φαλήρου είναι υψηλές και πλέον συναγωνίζονται άλλους σταθμούς που έχουν… ιστορία στο ψυχαγωγικό τομέα.

Να σημειώσουμε ότι αν και ο ΣΚΑΪ έκανε «άνοιγμα» στην ψυχαγωγία με το «X Factor» συνεχίζει να έχει κυρίως ειδησεογραφία και ενημερωτικό προφίλ, οπότε το να σημειώνει τόσο υψηλές τηλεθεάσεις με ψυχαγωγικό πρόγραμμα αποδεικνύει ότι οι τηλεθεατές δεν έχουν… στεγανά και μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα όπου αυτό προβάλλεται. Κι είναι αλήθεια ότι το «Voice» του ΣΚΑΪ ξεκίνησε... περίεργα, αλλά κατάφερε με την ιδιαίτερη και… χαβαλετζίδικη κριτική επιτροπή να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Με την ολοκλήρωση λοιπόν του πρώτου μέρους, αυτού των Blind Audition, το «Voice» έφερε στον ΣΚΑΪ 27,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 30,9% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά… ζηλευτά από πολλούς. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε το talent show ήταν για το μεν γενικό σύνολο 37,7% μέσο όρο στην 14η Blind Audition, ενώ για το δυναμικό κοινό η 9η Blind Audition του έδωσε 39,8% μέσο όρο. Αξιοσημείωτο επίσης ότι σε επιμέρους μετρήσεις βλέπουμε σε επεισόδιο να έχει σημειώσει 60,7% μέσο όρο στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών και 48,6 στους άνδρες 25 έως 34 ετών. Λογικό λοιπόν που τα στελέχη του ΣΚΑΪ που επέμεναν να αποκτήσουν το talent show αισθάνονται δικαιωμένοι και ενθουσιασμένοι με το «ταμείο» της τηλεθέασης.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αυτού των Blind Audition, ξεκινά αυτήν την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 10 το βράδυ, η φάση των τεσσάρων Battles. Σε αυτές τις «μονομαχίες» θα λάβουν μέρος οι 32 διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας για να επικρατήσουν οι 18 που θα περάσουν στη φάση των Knock Out και από τους οποίους μόνο οι 9 από την κάθε ομάδα θα λάβουν μέρος στα live με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη…!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!