tromaktiko: 10 σημάδια ότι τον έχεις ερωτευτεί

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

10 σημάδια ότι τον έχεις ερωτευτεί



Κάποτε γέμιζες...
τα βιβλία της ιστορίας με στιχάκια από τους Savage Garden, ζωγράφιζες καρδούλες με φωσφοριζέ μαρκαδοράκια στα τετράδια της Χημείας και πίστευες ότι δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά έτσι για άλλον άντρα.

Τα χρόνια πέρασαν και οι εκδηλώσεις χαράς περιορίστηκαν σε ένα άντε δύο post στο instagram, γιατί (ότ)αν χωρίσετε θα νιώσεις πολύ άβολα με τις φωτογραφίες που φαίνεστε ερωτευμένοι και δεν είμαστε τώρα για τέτοια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να ελέγξεις τόσο αυστηρά και το πώς συμπεριφέρεσαι όταν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερωτευμένη με κάποιον καινούριο άνθρωπο. Όπως και να το κάνουμε, όσο επιφυλακτική και να είσαι και να μην θέλεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα πρώτα μέλια, υπάρχουν κάποια σημάδια που αποδεικνύουν ότι όχι απλά τον έχεις ερωτευτεί, αλλά εχεις δακγώσει τη λαμαρίνα μαζί του.

Είναι η πρώτη σου σκέψη κάθε πρωί
Για αυτό και ξυπνάς με ένα τεράστιο χαμόγελο και δεν σε νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ που έξω βρέχει και είναι μίζερα.

Δεν σε πειράζει να κάνεις κάποιες θυσίες για αυτόν
Προφανώς δεν εννοούμε να αλλάξεις τελείως τη ζωή σου για αυτόν, αλλά αν π.χ αρρωστήσει και χρειάζεται βοήθεια θα ακυρώσεις αμέσως την έξοδο με τις φίλες σου για να μείνεις μαζί του.

Χαμογελάς όταν βλέπεις ότι σου έχει στείλει μήνυμα
Δεν προλαβαίνει να σκάσει μήνυμα στο messenger, μόλις δεις το όνομά του χαμογελάς σαν χαζή στην οθόνη του κινητού.

Δεν σε νοιάζει να εκφράσεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα
Όταν εξομολογείσαι τόσο εύκολα βαθιές σου σκέψεις σε κάποιον άνθρωπο προφανώς αισθάνεσαι άνετα μαζί του και είναι αρκετά σημαντικός στη ζωή σου.

Κάνεις τα πάντα για να περάσετε χρόνο μαζί
Η καθημερινότητα μπορεί να είναι περίεργη και τα ωράριά σαν να μην ταιριάζουν, αλλά το γεγονός ότι κάνεις τον κόπο να βρεις έστω 2 ώρες στο πρόγραμμά σου για να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του σημαίνει ότι είσαι κάιτ παραπάνω από ερωτευμένη.

Βλέπεις κάτι και τον σκέφτεσαι
Από ένα βιβλίο που πιστεύεις ότι θα του άρεσε μέχρι μια αστεία διαφήμιση ή ένα post, το γεγονός ότι συναντάς πράγματα που στον θυμίζουν δείχνει ότι είναι συνέχεια στο μυαλό σου.

Σου σπάει τα νεύρα ΑΛΛΑ εξακολουθείς να τον θες στη ζωή σου
Όλες το έχουμε περάσει κάποια στιγμή αυτό και όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε όταν είμαστε ερωτευμένες δεν μας νοιάζουν τόσο οι κακές συνήθειές τους- βέβαια μακροπρόθεσμα αυτό έχει άλλες συνέπειες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Θέλεις να κάνετε μαζί πράγματα που αγαπάς
Όπως τα σκυλάκια που μας φέρνουν τα παιχνίδια τους γιατί θέλουν να παίξουν μαζί μας, έτσι συμβαίνει και με εμάς όταν είμαστε ερωτευμένες. Θέλεις να κάνεις τα πάντα μαζί του, από το να πάτε για brunch, να ταξιδέψετε μέχρι και στη λαϊκή το Σάββατο.

Προτιμάς να περάσεις όλη την μέρα στο κρεβάτι μαζί του
Η πρώτη περίοδος με τα μέλια είναι φανταστική γιατί δεν σηκώνεστε με τίποτα από το κρεβάτι- άντε για να πάτε στη δουλειά και μέχρι το σούπερ μάρκετ και πολύ είναι.

Ξαναδιαβάζεις τα μηνύματά σας
Και χαμογελάς (ξανά) σαν χαζό στην οθόνη!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!