tromaktiko: 10 τρόποι για να φιλάς (σίγουρα) καλύτερα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

10 τρόποι για να φιλάς (σίγουρα) καλύτερα



«Ενα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο». Αν όμως το δώσεις με τρόπο που θα του ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις, μπορεί να είναι αρκετό. Τα φιλί ενώνει, είναι μεθυστικό, εθιστικό...

Περιμένεις την ώρα που θα του δώσεις. Ο αυθορμητισμός μπορεί να το κάνει πιο δυνατό, η «τεχνική» όμως, ίσως, ακόμα πιο απολαυστικό. Το φιλί, -λένε αυτοί που έχουν ζήσει περισσότερα από εμάς, άλλες εποχές, πιο αυθεντικές, πιο ρομαντικές- σε ξεγυμνώνει πιο πολύ και από το σεξ. Δείχνει πόσο θες ή δεν θες τον άλλο. Αν, λοιπόν, είσαι με κάποιον που θες πραγματικά, μην περιμένεις τίποτα, απλά δείξ'του το! Με ένα φιλί που θα είναι όλο δικό του!

Ακολουθούν μερικά κόλπα για να κάνεις το κάθε σου φιλί αλησμόνητο! Και πίστεψέ μας, ακόμα και αυτό από μόνο του, μπορεί να τον κάνει να σε θέλει ακόμα πιο πολύ.

1) Ανάσα δροσερή: Εντάξει δεν λέμε, δεν γίνεται κάθε φορά που θα τον φιλάς να σκέφτεσαι αν η ανάσα σου μυρίζει δυόσμο, αλλά είναι πολύ ωραίο να την προσέχεις λιγάκι παραπάνω όταν είστε μαζί. Δεν μπορεί να έχεις φάει κρεμμύδι και σκόρδο και να περιμένεις ο άλλος να κάνει χαρές όταν γευτεί το φιλί σου. Μπες στη θέση του...

2) «Χτίσε» τη στιγμή: Αν θες να «το ζήσεις λιγάκι ως ταινία», παίξε λίγο με τον χρόνο. Χτίσε μια ιστορία. Δώσε το φιλί σε μια ανύποπτη στιγμή. Αιφνίδιασέ τον!

3) «Μια ματιά σου μόνο φτάνει»: Δοκίμασε να τον φιλήσεις χωρίς να πεις λέξη. Μυστήριο, πώς το λένε; Κοίταξέ τον βαθιά στα μάτια, ξύπνησέ του τις αισθήσεις.

4) Μην καταπιέζεσαι: Ο,τι γίνεται με το ζόρι, είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Μην πιέζεσαι λοιπόν να δίνεις φιλιά την στιγμή που δεν τα νιώθεις. Είτε έχεις δίπλα σου κάποιον που θες πραγματικά, είτε όχι, να είσαι αυθόρμητη και να κάνεις κάθετί τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις.

5) Μα γιατί τόση βιασύνη; : Μην βιάζεσαι να δώσεις ένα φιλί όταν βλέπεις ότι η άλλη πλευρά εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην το θέλει. Τα καλύτερα φιλιά δίνονται όταν τα θέλουν και οι δύο. Το φιλί είναι κάτι που θέλει αμοιβαιότητα για να πετύχει, όπως τόσα άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή.

6) Με γλώσσα;: Η γλώσσα στο φιλί μπορεί να το κάνει από απολαυστικό μέχρι αηδιαστικό. Είπαμε να το φιλήσεις, αλλά όχι κι έτσι.... Αν δεις ότι και στην άλλη πλευρά αρέσει να την χρησιμοποιεί τότε οκ!

7) Οι κατάλληλες προυποθέσεις: Αυτή μπορεί να τα αλλάξει όλα, αυτή και να τα χαντακώσει. Αν είσαι στο λάθος μέρος και όχι κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, τότε το φιλί μπορεί να δοθεί με παταγώδη αποτυχία! Δημιούργησε τις κατάλληλες προυποθέσεις.

8) Αυθορμητισμός: Το «Να είσαι ο εαυτός σου» δεν είναι απλά μια κλισέ ατάκα που έχεις βαρεθεί να ακούς. Είναι μια πραγματικότητα και μια αλήθεια. Ναι, δώσε το φιλί όποτε σου βγαίνει, αν έτσι λειτουργείς εσύ καλύτερα!

9) Μην τον γεμίσεις σάλια: Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο να τον γεμίσεις σάλια. Ναι, ξέρουμε, θέλεις να τα αγαπάει όλα πάνω σου, αλλά πραγματικά μπες στη θέση του. Σου αρέσει να... σε κάνει μπάνιο όταν σε φιλάει;

10) Ασε όλο το σώμα να μιλήσει: Χάιδεψέ τον. Ασε τα χέρια σου να περιηγηθούν στο πρόσωπό του. Τρυφερά. Να είσαι σίγουρη ότι θα του αρέσει.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!