tromaktiko: «Δαγκάνα» μεσαιωνικού βασανιστηρίου σκότωσε 10χρονη στο Ιράκ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

«Δαγκάνα» μεσαιωνικού βασανιστηρίου σκότωσε 10χρονη στο Ιράκ



Μπροστά στα μάτια της...
μητέρας της, μια δεκάχρονη από το Ιράκ βασανίστηκε μέχρι θανάτου με ένα «εργαλείο βασανισμού» του μεσαίωνα, από την «αστυνομία ηθικής» του ISIS.

Η μικρή Faten, όπως γράφει η Daily Mail, τιμωρήθηκε με αυτόν τον τρόπο επειδή βγήκε από το κατώφλι του σπιτιού της ενώ καθάριζε. Σύμφωνα με τους δρακόντειους νόμους των φονταμενταλιστών της Μοσούλης, στις γυναίκες απαγορεύεται να βγουν μόνες τους από το σπίτι.
Η αστυνομία ηθικής ρώτησε τη μητέρα, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα επικαλούμενη ρωσικά μέσα, εάν η ίδια η κόρη της θα υποβάλλονταν στη σκληρή τιμωρία. Η συνέχεια της ιστορίας μοιάζει ψεύτικη: η μητέρα είπε να τιμωρηθεί η κόρη της. Τότε οι αστυνομικοί εμφάνισαν το εργαλείο βασανισμού και η άτυχη Faten πέθανε από αιμορραγία.

Μια 20χρονη γυναίκα είπε πως υπήρξε κι άλλος θάνατος, μιας γυναίκας που υπέκυψε στα τραύματά της μετά το μαστίγωμά της, επειδή είχε σηκώσει το ύφασμα με το οποίο έπρεπε να έχει καλυμμένο το πρόσωπό της. «Ποτέ δεν ένιωθα πως ήμουν άνθρωπος. Γιατί όλα αυτά τα μαύρα ρούχα; Είναι σαν να μπαίνω σε μια τσάντα και να κλείνει γύρω μου ώστε να μην μπορώ ούτε να αναπνεύσω ούτε να χαρώ τον ήλιο» περιέγραψε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!