tromaktiko: Δεν το χωράει ο νους...Εφιαλτικά χρόνια έζησε 10χρονο αυτιστικό κοριτσάκι! Το έκλειναν σε κλουβί

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Δεν το χωράει ο νους...Εφιαλτικά χρόνια έζησε 10χρονο αυτιστικό κοριτσάκι! Το έκλειναν σε κλουβί



Χειροπέδες στη 43χρονη Patricia Laws και τον 69χρονο Mickey Sparks πέρασαν οι αρχές όταν εντόπισαν ένα 10χρονο αυτιστικό κοριτσάκι...
να είναι κλειδωμένο σε κλουβί και να ζει μέσα στις ακαθαρσίες.

Οι αρχές συνέλαβαν το ζευγάρι με την κατηγορία της κακοποίησης και παραμέλησης παιδιών και απομάκρυναν από το σπίτι τους στο Τενεσί και τα 4 παιδιά. Οι αρχές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το 10χρονο κοριτσάκι μέσα στο ξύλινο κλουβί, έχοντας μέσα ένα παλιό στρώμα.

Το κλουβί, που βρισκόταν σε μια κρεβατοκάμαρα, μύριζε έντονα από τις ακαθαρσίες, με την Patricia Laws να λέει στους αστυνομικούς πως έκλειναν το αυτιστικό κοριτσάκι στο κλουβί για να μπορούν να το ελέγξουν. Αναφέρθηκε μάλιστα στο ξύλινο κλουβί ως «ασφαλές δωμάτιο» και προσπάθησε να ισχυριστεί πως το είχαν εγκρίνει οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως χρησιμοποιούσε το κλουβί για τον έλεγχο του αυτιστικού κοριτσιού τα τελευταία 3 με 4 χρόνια, με τον 69χρονο Mickey Sparks να δηλώνει πως είχαν τοποθετήσει κάμερα που παρακολουθούσε τις κινήσεις του 10χρονου κοριτσιού. Το τμήμα κοινωνικών υπηρεσίων επιβεβαίωσε πως δεν τους είχαν αναφέρει ποτέ για το ξύλινο κλουβί, ενώ απομάκρυναν και τα 4 παιδιά από το σπίτι του ζευγαριού.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!