tromaktiko: Το "τερμάτησε" Τούρκος βουλευτής: "Η Ελλάδα να μας δώσει πίσω τα 17 νησιά - Μας ανήκει το..."

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Το "τερμάτησε" Τούρκος βουλευτής: "Η Ελλάδα να μας δώσει πίσω τα 17 νησιά - Μας ανήκει το..."



Eίναι σαφές ότι οι Τούρκοι κάτι ετοιμάζουν ως σύνολο μαζί με όλο το πολιτικό τους σύστημα...
καθώς είχαμε πάλι νέες προκλητικές τουρκικές δηλώσεις, αυτή τη φορά από βουλευτή της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) ο οποίος ζητάει και αυτός 17 νησιά πίσω και δεν έμεινε εκεί καθώς ζήτησε και το φυσικό αέριο της Κύπρου.

Αυτό είναι το νέο ψευδές αίτημα που υποστηρίζουν οι «κοσμικοί» κεντροαριστεροί κεμαλικοί, ότι δηλαδή ο Ερντογάν μας «παρέδωσε» 17 τουρκικά νησιά στο Αιγαίο.

Πρόκειται για τον βουλευτή και πρώην δήμαρχο της Αττάλειας, Μουσταφά Άκαϊντιν ο οποίος έκανε δηλώσεις στην Aydinlik και ζήτησε και το φυσικό αέριο της Κύπρου!

«Αποκαλύπτεται ότι συμβιβαστήκαμε αφήνοντας ήδη στην Ελλάδα 17 νησιά, κρυφά από τον τουρκικό λαό. Δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη σχετική ανακοίνωση από την κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ μας. Και τώρα γίνεται κατανοητό ότι αντίστοιχοι συμβιβασμοί γίνονται στη Γενεύη για την Κύπρο. Ήδη ο Μουσταφά Ακιντζί ανακοίνωσε ότι μπορεί να δοθεί έδαφος. Στην Κύπρο έχουν ανακαλυφθεί πολύ σημαντικές πηγές φυσικού αερίου. Στις πηγές αυτές θέλουν να έχουν συνιδιοκτησία το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Νότιος Κύπρος. Για το λόγο αυτό θέλουν να κάνουν την Τουρκία να υποκύψει».

Yπάρχουν ελληνικά νησιά υπό τουρκική κατοχή. Ίμβρος, Τένεδος και βόρεια Κύπρος το αντίθετο δεν συμβαίνει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!