tromaktiko: Στη φυλακή η μητέρα που σκότωσε το 19 ημερών μωρό της!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Στη φυλακή η μητέρα που σκότωσε το 19 ημερών μωρό της!



Σε ποινή ισόβιας φυλάκισης καταδικάστηκε μια 43χρονη μητέρα...
από τη Βρετανία που σκότωσε το 19 ημερών μωρό της χτυπώντας το στο κεφάλι και στη συνέχεια επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη της υποστηρίζοντας πως το βρέφος είχε πέσει από την κούνια του.

Η Nicola Brown θα χρειαστεί να εκτίσει ποινή τουλάχιστον 14μισή ετών για τη μοιραία επίθεση στον μικρό γιο της Jake Young, πριν από δύο χρόνια.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι περιγραφές στο δικαστήριο, στην πρώτη ακρόαση, είχαν προκαλέσει σοκ καθώς είχε αναφερθεί χτύπημα πολύ σφοδρό, στο κεφάλι του νεογέννητου, με βαρύ αντικείμενο.

Το άτυχο αγοράκι είχε βρεθεί πολύ σοβαρά τραυματισμένο με μώλωπες και ρήγμα στο κρανίο του, εγκεφαλική αιμορραγία και αιμορραγία στα μάτια. Οι ειδικοί που εξέτασαν το μικροσκοπικό σώμα του βρήκαν επίσης 17 κατάγματα στα πλευρά του τα οποία έδειχναν πως κάποιος το είχε ταρακουνήσει με πολύ μεγάλη δύναμη.

Μετά τα μοιραία χτυπήματα η Brown κάλεσε την άμεση δράση λέγοντας πως το μωρό δεν ήταν πολύ καλά και πως είχε πέσει από την κούνια του την προηγούμενη μέρα. «Το μωρό μου δεν αναπνέει. Χθες έπεσε από την κούνια του, είναι 19 ημερών και δεν πίστευα πως τρέχει κάτι όταν έπεσε από την κούνια του» είχε πει στο καταγεγραμμένο τηλεφώνημα.

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2014 το άτυχο μωρό υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Σήμερα η γυναίκα καταδικάστηκε σε ισόβια και πρέπει να εκτίσει ποινή τουλάχιστον 14 ετών και 6 μηνών.

Η Brown αρνήθηκε πως ήταν ένοχη για φόνο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!