tromaktiko: Το κορίτσι που έμεινε κλεισμένο επί 24 μέρες σε ένα αυτοσχέδιο κελί

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Το κορίτσι που έμεινε κλεισμένο επί 24 μέρες σε ένα αυτοσχέδιο κελί



Μια απίστευτη ιστορία...
είχε διαδραματιστεί στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας πίσω στο 2008 και αφορούσε την εξαφάνιση της μικρής -9 ετών τότε- Σάνον Μάθιους. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί ξαφνικά ενώ γυρνούσε από το κολυμβητήριο.

Η υπόθεση είχε σοκάρει όλη τη Βρετανία και μάλιστα είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις που οι κάτοικοι της περιοχής είχαν φτιάξει ομάδες έρευνας, ενώ οι αστυνομικές αρχές είχαν δαπανήσει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ κατά τις 24 μέρες που διήρκεσαν επισήμως οι έρευνες.

Το κορίτσι εν τέλει βρέθηκε κρατούμενο σε ένα σπίτι συγγενή του συντρόφου της μητέρας του Κάρεν, κλεισμένο σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί όπου του επιτρέπονταν τα βασικά. Η μητέρα της, μετά από τις έρευνες της αστυνομίας, αποδείχτηκε πως ήταν πίσω από την πλεκτάνη καθώς ήθελε να φανεί σαν απαγωγή και να καταχραστούν εκείνη και ο σύντροφός της τα χρήματα της αμοιβής που δινόταν.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα σοκάρουν καθώς υπάρχει ακόμα και το χαρτί με τις οδηγίες, το οποίο η μητέρα είχε δώσει στο κοριτσάκι για να ξέρει τι δεν πρέπει να κάνει, ώστε να πετύχει το σχέδιο της.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!