tromaktiko: Κατά του Τραμπ και της πολιτικής του 4,9 εκατομμύρια άνθρωποι

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Κατά του Τραμπ και της πολιτικής του 4,9 εκατομμύρια άνθρωποι



Πάνω από 4,9 εκατομμύρια...
άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει μια διαδικτυακή ανοικτή επιστολή προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ απορρίπτοντας τις αμφιλεγόμενες πολιτικές του, περιλαμβανομένου του αντιμεταναστευτικού διατάγματος.

«Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμός, το φόβο και το μίσο σας. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια, τις δολοφονίες αμάχων που προτείνετε. Είμαστε ενάντιο στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των Μεξικάνων και τους εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεστε απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σας, δεν μιλούν τη γλώσσα σας ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσάς. Αντί για το φόβο που μας προτείνετε επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στο άκουσμα της απελπισίας σας απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιάς σας το γεμίζουμε με κατανόηση», αναφέρει η ανοικτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Avaaz.

Η επιστολή αυτή αναρτήθηκε στον ιστότοπο μία εβδομάδα αφότου ο Τραμπ υπέγραψε ένα προεδρικό διάταγμα με το οποίο απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ όλων των προσφύγων για διάστημα 120 ημερών και αναστέλει την είσοδο προσώπων από το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία, την Υεμένη, το Σουδάν, τη Λιβύη και τη Σομαλία για 90 ημέρες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!