tromaktiko: Έγκλημα στο Περιστέρι: Αμέτρητα ερωτήματα! Άθικτα τα «κρυμμένα» 9.000 ευρώ!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Έγκλημα στο Περιστέρι: Αμέτρητα ερωτήματα! Άθικτα τα «κρυμμένα» 9.000 ευρώ!



Σε γρίφο για γερούς λύτες έχει εξελιχθεί το έγκλημα που έχει σοκάρει το Περιστέρι...


Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά και τους λόγους που συνέβη το άγριο έγκλημα.

Την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός πως στην κουζίνα του σπιτιού που βάφτηκε με αίμα βρέθηκαν κρυμμένα 9 χιλιάδες ευρώ, τα οποία οι δράστες δεν τα πήραν αλλά έφυγαν με το πορτοφολάκι της νεκρής μητέρας.

Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με την κατάθεση της κόρης που ανέφερε ότι άκουσε τους δράστες τους να λένε στα αλβανικά: “που είναι τα λεφτά” κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι αδίστακτοι δράστες γνώριζαν για το ποσό. Επιπλέον το γεγονός πως πυροβόλησαν το ζευγάρι στο κεφάλι δείχνει πως δεν πρόκειται για μία απλή ληστεία.

Μία ακόμη πληροφορία που μάλλον... περιπλέκει τα πράγματα είναι η εξής: Το ότι το κουδούνι της εξώπορτας της πολυκατοικίας ήταν χαλασμένο. Μιλάμε για το κουδούνι του διαμερίσματος της συγκεκριμένης οικογένειας. Που σημαίνει πως για να μπει κάποιος, είτε θα έπρεπε να χτυπήσει άλλο κουδούνι, είτε να πάρει τηλέφωνο την οικογένεια.

Αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, κάνει την υπόθεση ακόμη πιο "θολή". Γνώριζαν οι δράστες την οικογένεια με αποτέλεσμα να τους ανοίξουν την πόρτα; Ή μήπως χτύπησαν κάποιο άλλο κουδούνι για να μπουν στην πολυκατοικία;

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος
Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.02.2017) όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι.

Υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι!

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός, που σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά όπου έμενε η οικογένεια έχει κινητικά προβλήματα και το 18χρονο κορίτσι που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες τον χτύπησαν και γι' αυτό φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.

Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ. Το άτυχο ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Αντίθετα, τους περιγράφουν όλοι σαν μια φιλήσυχη οικογένεια με τον πατέρα να εργάζεται στην οικοδομή και να μην έχουν απασχολήσει ποτέ για το οτιδήποτε τις αρχές!

"Ήταν καλοί άνθρωποι, ήσυχοι, δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν" είπε μια κάτοικος της γειτονιάς, ενώ ένας άλλος αποκαλυψε πως ήταν στη 01:50 που κάποιος άκουσε φασαρία. Ένας άλλος γείτονας είπε ότι οι κόρες του άκουσαν πυροβολισμούς, ενώ συγκλονίζει και η μαρτυρία μιας γειτόνισας η οποία έζησε πιο έντονα απ' όλους το τραγικό συμβάν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!