tromaktiko: Κρατερός Κατσούλης: «Κανένας δεν ήρθε να μας πει ότι σταματάει η εκπομπή! Το μάθαμε από το σάιτ…»

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Κρατερός Κατσούλης: «Κανένας δεν ήρθε να μας πει ότι σταματάει η εκπομπή! Το μάθαμε από το σάιτ…»



Υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες! Υποχρεωτικά θα πάμε σε μια νομική διαδικασία»...

Στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το κόψιμο της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό».

«Πέρυσι πήγαινε διαφορετικά καλά γιατί ήταν σαββατοκύριακο, φέτος πήγε πολύ καλά νομίζω για τα δεδομένα που είχαμε. Δεν ήταν λάθος που φύγαμε από το σαββατοκύριακο για να πάμε καθημερινή. Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση, η οποία θα είχε πάει πολύ καλύτερα εάν είχαν τηρηθεί κάποια πράγματα. Ήταν πρόταση του σταθμού να πάμε, η οποία όταν έγινε το σκεφτήκαμε πολύ και είπαμε να δούμε αν μπορεί να γίνει, καθίσαμε από κοινού με την διοίκηση του σταθμού, είπαμε τι χρειάζεται για να γίνει ένα πρωινό, συμφωνήσαμε σε αυτά και οπότε είπαμε πάμε να το προσπαθήσουμε. Ωραία, ένα καινούργιο πράγμα, μια νέα ιδέα και εκεί μείναμε, στο ωραία, μια νέα ιδέα, καινούργιο πράγμα δεν έγινε. Δεν τηρήθηκαν κάποια πράγματα, σχεδόν όλα.

Σε όλα τα συμβόλαια πάντα, στην τελευταία παράγραφο γράφει τα εξής: “Οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει μεταξύ των συμβαλλομένων σε σχέση με την παρούσα σύμβαση, θα επιλύεται αποκλειστικά από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας”. Γι’ αυτό και είμαστε σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Το ότι είχατε κάποιες αψιμαχίες με τον σταθμό ή κάποιες διαφωνίες το άκουσα και πέρυσι. Ήταν πάντα στραβό το κλίμα εκεί για εσάς;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ναι, και υπήρχε πάντα η καλή διάθεση από την πλευρά μας να φτιάξει. Υπήρχαν πάντα ή κατ’ εξακολούθηση κάποιες επιβεβαιώσεις ότι θ’ αλλάξουν τα πράγματα, που όμως έμεναν στα λόγια. Εμείς είχαμε 4 άτομα συντακτική ομάδα. Όταν έχεις συμφωνήσει κάποια πράγματα και αυτά δεν υπάρχουν, από ένα σημείο και μετά δεν γίνεται. Παλεύεις με άνισο τρόπο, χωρίς εργαλεία. Βεβαίως και συμβαίνει ένας σταθμός να μην μπορεί, λόγω κρίσης, να ανταπεξέλθει οικονομικά. Φωνάζει και λέει “παιδιά, αυτό κι αυτό, τι κάνουμε; Όλοι μαζί! Να τα βάλουμε κάτω να τα φτιάξουμε”. Άμα υπάρχει καλή διάθεση και συνεννόηση, σχεδόν όλα γίνονται. Άμα εγώ τώρα σου πάρω από εδώ 3 κάμερες, 10 τεχνικούς, 5 φώτα και το γραφείο, πάλι θα το κάνεις εσύ γιατί θα βάλεις τα δυνατά σου, αλλά δε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με το αν είχες όλα αυτά που χρειάζεσαι».

«Αφού και πέρυσι δεν ήσασταν ευχαριστημένοι, γιατί συνεχίσατε;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε:

«Έχουν γραφτεί οι συμφωνίες που κάναμε. Μα είναι δυνατόν, τα πάντα όλα λεπτομερώς. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια εκπομπή. Και δυστυχώς υπήρξαν πολλές, υπάρχουν ακόμα δηλαδή, και υποχρεωτικά θα πάμε σε μια νομική διαδικασία, υπάρχουν εκκρεμότητες, οικονομικές, τα πάντα. Δεν υπάρχει αιτιολογία από την άλλη πλευρά. Εμείς μάθαμε ότι σταματάει η εκπομπή από το σάιτ του Epsilon, δεν ήρθε να μας το πει κανένας. Ήμασταν πάντα σε επικοινωνία και σε προσπάθεια επικοινωνίας, αλλά δεν υπήρξε καμία. Ακόμα ετοιμάζαμε την επόμενη μέρα. Την Πέμπτη κόπηκε η εκπομπή και την Παρασκευή δεν υπήρχε η εκπομπή. Δεν προλάβαμε να πούμε γεια χαρά στους ανθρώπους. Είναι άνθρωποι που δουλεύαμε κάθε μέρα μαζί και δεν προλάβαμε να τους πούμε ούτε γεια. Την Πέμπτη που έγινε αυτό, μαζέψαμε τα πράγματά μας, τα βάλαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε.

Από την πλευρά μας κάναμε τα αδύνατα δυνατά. Υπάρχουν πάντα κάποιοι όροι που μπορεί να διαφοροποιούν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα γιατί επειδή έχουν υπάρξει εξώδικα και από τη μία και από την άλλη πλευρά κι έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, δεν μπορώ να αναφερθώ στο περιεχόμενο των εξωδίκων, που θα το κάνω κάποια στιγμή, όταν τελειώσουν όλα αυτά».

«Αφού και πέρυσι υπήρξαν προβλήματα…», είπε ξανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Μπορεί για κάποιους λόγους να έρθεις σε μια ρήξη ή σε μια κόντρα. Εάν μετά έρθει ο άλλος και σου πει “έγινε λάθος, δεν το ήθελα, το σκέφτηκα, οι περιστάσεις” και σου κάνει μία άλλη πρόταση, υπάρχει πιθανότητα, μπορεί να είναι λάθος όπως αποδείχτηκε, να πεις “μήπως να το κάνουμε; Μήπως τελικά όντως φέτος…”. Λες ποια λάθη έκανα πέρυσι, πρόπερσι; Αυτά. Να τα προσέξω για να μην τα ξανακάνω. Να τα γράψουμε όλα; Να τα γράψουμε, μου λες εσύ. Τα υπογράφουμε; Τα υπογράφουμε. Και λες εντάξει ρε παιδί μου, αφού τα υπογράψαμε. Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε, τα υπογράψαμε. Πάμε παρακάτω τότε. Τα δικαστήρια δεν βγάζουν ποτέ κάτι. Υπάρχουν συγκεκριμένες οικονομικές εκκρεμότητες που δεν αφορούν μόνο εμάς, εμένα και την Κατερίνα, αφορούν και συνεργάτες. Είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα πω στον αέρα», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!