tromaktiko: Επίθεση ΝΔ: «Σοβαρή απειλή για τη χώρα ο πολιτικός καιροσκοπισμός του Τσίπρα»

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Επίθεση ΝΔ: «Σοβαρή απειλή για τη χώρα ο πολιτικός καιροσκοπισμός του Τσίπρα»



«Oι δηλώσεις Χουλιαράκη αποδεικνύουν ότι ο διχασμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικός καιροσκοπισμός του πρωθυπουργού συνιστούν σοβαρή απειλή για τη... χώρα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει δεύτερη φορά το έγκλημα Τσίπρα - Βαρουφάκη του 2015» τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη στο Λονδίνο.

Σε ανακοίνωσή του Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως ο Χουλιαράκης, αντί να μετάσχει χθες στη συνεδρίαση του Euro Working Group, προτίμησε να κάνει διάλεξη στο L.S.E. όπου και είπε πως αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές στο αμέσως επόμενο διάστημα, η Ελλάδα θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, θα επανέλθει η αβεβαιότητα και θα αρχίσει η συζήτηση για 4ο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ. Χουλιαράκης παραδέχεται ότι η ανικανότητα και οι ιδεοληψίες της Κυβέρνησης φέρνουν τη χώρα μπροστά σε ένα ακόμη Μνημόνιο, στην καλύτερη περίπτωση ή στην αναβίωση του Grexit, η οποία έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών προϊδέασε, στην καλύτερη περίπτωση άμεσης ολοκλήρωσης της συμφωνίας, για μία επώδυνη, πολύ χειρότερη απ' ότι υποστήριζαν, συμφωνία, όπως έγινε και με την προηγούμενη αξιολόγηση.

«Η Νέα Δημοκρατία εδώ και καιρό έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση, επισημαίνοντάς της ότι όσο καθυστερεί στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στις αποκρατικοποιήσεις και όσο ακολουθεί το εσφαλμένο μείγμα της υπερφορολόγησης των πολιτών τόσο ο κίνδυνος αποτυχίας του προγράμματος θα μεγαλώνει. Και οι δηλώσεις Χουλιαράκη αποδεικνύουν ότι ο διχασμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικός καιροσκοπισμός του πρωθυπουργού συνιστούν σοβαρή απειλή για τη χώρα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει δεύτερη φορά το έγκλημα Τσίπρα - Βαρουφάκη του 2015» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!