tromaktiko: Ανακοίνωση των εν επισχέσει δημοσιογράφων του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ"

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση των εν επισχέσει δημοσιογράφων του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ"



Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017...


Κεραυνό εν αιθρία δεν το λες, ήταν αναμενόμενο για πολλούς, αν όχι όλους εξ ημών, τους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ εν επισχέσει δημοσιογράφους του ιστορικού «ΦΙΛΑΘΛΟΥ», της εφημερίδας που γαλούχησε γενεές επί γενεών αθλητικών συντακτών, αλλά δυστυχώς και γαλούχησε και μια ολόκληρη γενιά εργοδοτών που ακολούθησαν και ακολουθούν την πεπατημένη για να «δαγκώσουν» από εργαζόμενους λεφτά δεδουλευμένα!

Από εργαζόμενους και οικογένειες που έμειναν στο δρόμο… μια νύχτα με φεγγάρι, με έντυπα που έκλεισαν αφήνοντας το προσωπικό απλήρωτο και χωρίς αποζημίωση, έτσι, επειδή μπορούν -και με την ανοχή της εξίσου ένοχης πολιτείας!

Οι ένοχοι του λουκέτου του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ», όμως, δεν χόρτασαν, θέλουν να ασελγήσουν κι άλλο στο πτώμα της εφημερίδας ΜΑΣ! Και ετοιμάζονται να κάνουν τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» ένθετο στο νέο φύλλο του Real Group. Φυσικά χωρίς να κληθούν να εργαστούν σε αυτό οι εν επισχέσει δημοσιογράφοι της εφημερίδας, ούτε καν για να διαπραγματευτεί μαζί τους η παλαιά ή νέα ιδιοκτησία τη λύση της συνεργασίας, την αποζημίωσή τους -για να έχει «καθαρό» πεδίο πλέον και να διαχειριστεί όπως θέλει τον τίτλο του ιστορικού αθλητικού φύλλου!

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ηθικό ρεσάλτο που επιχειρείται, για την εκμετάλλευση του τίτλου μιας εφημερίδας, της οποίας η ιδιοκτησία (νυν ή πρώην δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη φάση) ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΝΩΝ Η ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! Αυτή την ηθική ευαγγελίζονται άραγε όσοι από τα τηλεοπτικά παράθυρα κρίνουν τους πάντες;

Έτσι θα πάει μπροστά ο «νέος» Τύπος, την επόμενη της κρίσης ημέρα; Πατώντας πάνω σε «οικονομικά πτώματα» ανθρώπων που ακόμα παλεύουν να βρουν το δρόμο τους μέσα από τη μνημονιακή λαίλαπα; Ελπίζουμε πως όχι. Ελπίζουμε πως είναι ένα κακόγουστο αστείο όλο αυτό, πως οι κεφαλές του υπό έκδοση φύλλου ξεγελάστηκαν από τους γνωστούς γνήσιους τίποτες -που ακόμα επιπλέουν, ως καθαροί φελλοί.

Και πως, έστω την ύστατη ώρα, οι έχοντες το πρόσταγμα θα πράξουν τα αυτονόητα. Σε κάθε περίπτωση, οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΝ ΕΠΙΣΧΕΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» φωνάζουμε «παρών». Και υποσχόμαστε σε κάθε ενδιαφερόμενο να μας βρει μπροστά του, με όλες τις ενέργειες, με όλα τα όπλα που μας παρέχει ο νόμος, ώστε να εμποδίσουμε να… βανδαλιστεί ο ιστορικός τίτλος του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ», μαζί με τα οφειλόμενα δεδουλευμένα χρήματά μας!

Θέλετε να εκδώσετε εκ νέου τον «ΦΙΛΑΘΛΟ», έστω ως (o tempora o mores) ένθετο; Ιδού η Ρόδος: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ!

Οι εν επισχέσει εργαζόμενοι του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!