tromaktiko: Ικανοποίηση Μπουτάρη για το αποτέλεσμα της συνάντησης με Χαρίτση

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ικανοποίηση Μπουτάρη για το αποτέλεσμα της συνάντησης με Χαρίτση



Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης...
Γιάννης Μπουτάρης, από το αποτέλεσμα της συνάντησης, που είχε το μεσημέρι στην Αθήνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.
"Η συνάντηση πήγε πολύ καλά και αφορούσε την πορεία υπογραφής της σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), ενώ θίξαμε στον υπουργό και τα έργα που θέλουμε να κάνουμε στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και τη Β? κοινότητα της πόλης, μέσω ΕΣΠΑ, τα οποία κόπηκαν από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα" υποστήριξε ο κ.Μπουτάρης.
Σύμφωνα με το δήμαρχο, στη συζήτηση με τον κ.Χαρίτση εξετάστηκε το θέμα της δανειοδότησης από την ΕΤΕπ, καθώς επίσης και τα έργα που θα γίνουν στην πόλη, όπως επίσης και το πώς θα καλυφθεί το 25% του συνολικού ποσού των έργων, που θα πρέπει να προέρχεται από ιδίους πόρους, καθώς το άλλο 75% χρηματοδοτείται από την τράπεζα.
Στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης ήταν επίσης παρούσα η αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Λίνα Λιάκου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!