tromaktiko: Υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών στα Βεσκουκέικα Αχαΐας - Καταγγελίες κατοίκων για έλλειψη νερού στον κρουνό

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών στα Βεσκουκέικα Αχαΐας - Καταγγελίες κατοίκων για έλλειψη νερού στον κρουνό



Πανικός στα Βεσκουκέικα από φωτιά που ξέσπασε – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – σε σπίτι στις... 17:15, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.



«Είδα τους πυροσβέστες να δίνουν μεγάλη μάχη με κίνδυνο τη ζωή τους», λέει στο tempo24.gr ο πρόεδρος της ΤΚ Πετροχωρίου Αντώνης Στασινός ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπως και πολλοί κάτοικοι του οικισμού.

Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα ενώ στη μάχη της κατάσβεσης μπήκαν πέντε οχήματα με 12 άνδρες και οι άνδρες του ΣΕΔΙΠ Αχαΐας.



Ωστόσο δέκτης παραπόνων έγινε ο πρόεδρος της κοινότητας από κατοίκους του οικισμού για την έλλειψη νερού στον κρουνό της περιοχής.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος σχετικά είπε: «Έχω ζητήσει εδώ και 2,5 χρόνια να έχουμε νερό για τις πρώτες ανάγκες. Λυπάμαι για το ατυχές συμβάν», συμπλήρωσε ο κ. Στασινός. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς από τους κατοίκους του σπιτιού. Τα αίτια θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!