tromaktiko: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε το θάνατο! Σύγκρουση σχολικού με φορτηγό

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε το θάνατο! Σύγκρουση σχολικού με φορτηγό



Τουλάχιστον 23 νεκροί και 35 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λόγο έξω από την πρωτεύουσα της Ονδούρα, Τεγκουσιγκάλπα...
Φορτηγό έπεσε πάνω σε σχολικό λεωφορείο και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο οδηγός του φορτηγού ήταν μεθυσμένος.
Η σύγκρουση των δύο οχημάτων έγινε σε δρόμο που βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων έξω από την πρωτεύουσα και οδηγεί στα νότια της χώρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Prensa, 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο σημείο του δυστυχήματος και άλλοι τέσσερις πέθαναν αφού είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας αποτυπώνουν το μέγεθος της σύγκρουσης. Στο λεωφορείο επέβαιναν σχεδόν 70 άνθρωποι και το φορτηγό έπεσε πάνω στο σχολικό μετωπικά.

Σωστικά συνεργεία και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού έσπευσε αμέσως στο σημείο της τραγωδίας και ανέσυρε από τα συντρίμμια νεκρούς και τραυματίες. Ο οδηγός του φορτηγού συλλήφθη καθώς φέρεται να οδηγούς μεθυσμένος.

«Πολλοί άνθρωποι που του μίλησαν επιβεβαίωσαν ότι μύριζε αλκοόλ» δήλωσε εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο 23χρονος οδηγός του σχολικού αλλά και ο γιος δημάρχου πόλης κοντά στο σημείο της τραγωδίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!