tromaktiko: ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο στυγερό ΕΓΚΛΗΜΑ στο Περιστέρι: "Οι δολοφόνοι γνώριζαν τα θύματα και..."

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο στυγερό ΕΓΚΛΗΜΑ στο Περιστέρι: "Οι δολοφόνοι γνώριζαν τα θύματα και..."



"Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει, ότι οι δύο κουκουλοφόροι που μπήκαν στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι... γνώριζαν τα θύματα".

«Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 53χρονου οικοδόμου και κυρίως σε συμπατριώτες του από την Αλβανία, (κατά τη διάρκεια της εισβολής φώναζαν στα Αλβανικά τα λεφτά, τα λεφτά) με τους οποίους είχε δουλέψει παλαιότερα. Το χρηματικό ποσό των περίπου 9.000 ευρώ, ήταν κρυμμένο στην κουζίνα κι έτσι δεν το βρήκαν οι δολοφόνοι, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν ως κίνητρο τη ληστεία.

Υπάρχουν όμως ακόμα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση, όπως γιατί πυροβόλησαν το ζευγάρι στο κεφάλι, αλλά και πως μπήκαν στο σπίτι του τα ξημερώματα, αφού δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα. Κάλυκες δεν βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας που σημαίνει είτε ότι τους μάζεψαν οι δράστες, είτε ότι πυροβόλησαν το ζευγάρι με περίστροφο».

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις αξιωματικού της ασφάλειας στο Newsbomb.gr για την εισβολή σε σπίτι στο Περιστέρι, που είχε ως αποτέλεσμα την εν ψυχρώ δολοφονία της 50χρονης από την Αλβανία και τον τραυματισμό του συζύγου της, ο οποίος χαροπαλεύει στην εντατική του νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν κατάθεση από τα παιδιά του ζευγαριού που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης, καθώς ο 28χρονος γιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ η 18χρονη κόρη, η οποία βγήκε από το δωμάτιο της και είδε τους κουκουλοφόρους δράστες, έχει υποστεί σοκ. Οι αστυνομικοί ψάχνουν για αποτυπώματα και DNA των δολοφόνων στο σπίτι των θυμάτων, ενώ θα εξετάσουν και τα τηλέφωνα του ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το κουδούνι ήταν χαλασμένο και όποιος τους επισκεπτόταν, τους καλούσε πρώτα στο τηλέφωνο για να του ανοίξουν την πόρτα. Όπως λένε πάντως αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση - θρίλερ, οι δολοφόνοι ίσως πυροβόλησαν στο κεφάλι το ζευγάρι, επειδή τους αναγνώρισαν κι έτσι έπρεπε να τους κλείσουν το στόμα για πάντα...
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!