tromaktiko: Πυροσβέστες εισέβαλαν νωρίτερα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Έσπασαν την τζαμαρία και θα κατασκηνώσουν εκεί!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πυροσβέστες εισέβαλαν νωρίτερα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Έσπασαν την τζαμαρία και θα κατασκηνώσουν εκεί!



Αποφασισμένοι να μείνουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα...
με την μονιμοποίησή τους είναι οι χιλιάδες πυροσβέστες 5ετίας. Οι πυροσβέστες συνάντησαν την κα Γεροβασίλη η οποία τους είπε ότι είναι σύμφωνη να δοθεί λύση στο πρόβλημα αλλά πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη και των υπουργών Νίκου Τόσκα και Γιώργου Χουλιαράκη.

Οι πυροσβέστες αποφάσισαν αντιπροσωπείες τους να μεταβούν στα άλλα δυο υπουργεία αλλά τόνισαν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να φύγουν από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Θα κατασκηνώσουμε εδώ, λένε χαρακτηριστικά.
Πως έγινε η εισβολή
Η ένταση προκλήθηκε όταν οι πυροσβέστες είδαν μια διμοιρία των ΜΑΤ κατευθύνεται στην είσοδο του υπουργείου. Τους ζήτησαν να αποχωρήσουν και όταν οι αστυνομικοί δεν το έκαναν εξοργίστηκαν και εισέβαλαν σπάζοντας τις τζαμαρίες και σηκώνοντας τα ρολά που είχαν κατεβάσει για να τους εμποδίσουν.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!