tromaktiko: Το απίστευτο σύνθημα την ώρα που μιλούσε ο Φάρατζ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Το απίστευτο σύνθημα την ώρα που μιλούσε ο Φάρατζ



Την ώρα που...
ο Νάιτζελ Φάρατζ είχε πάρει τον λόγο για να υπερασπιστεί το διάταγμα Τραμπ εναντίον των μουσουλμάνων, ο Seb Dance, βουλευτής των Εργατικών της Αγγλίας, προφανώς εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Φάρατζ μπορούσε να μιλάει χωρίς κανείς να διατυπώνει αντίλογο, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί του ευρωκοινοβουλίου, σήκωσε ένα χαρτί που έγραφε: «Σας λέει ψέματα» με ένα βέλος που έδειχνε τον Βρετανό ακροδεξιό βουλευτή.

Το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη, όπως ήταν φυσικό μεταδόθηκε απευθείας από το ευρωκοινοβούλιο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Να σημειωθεί ότι ο Φάρατζ φορούσε στο πέτο του μια κονκάρδα του Αμερικανού προέδρου και έλεγε ότι «το διάταγμα δεν έγινε εναντίον των μουσουλμάνων, αλλά για να προστατεύσει τις ΗΠΑ από την ισλαμική τρομοκρατία».

Επέμενε, μάλιστα, ότι το διάταγμα είναι η απόδειξη «της κυριαρχίας των ΗΠΑ» και επέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο που δεν στήριξε το διάταγμα λέγοντας ότι αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο «την πραγματική φύση του ευρωπαϊκού σχεδίου, τον ωμό αντιαμερικανισμό».

Ο Βρετανός ευρωβουλευτής των Εργατικών δέχθηκε τις παρατηρήσεις από εκπρόσωπο του ευρωκοινοβουλίου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!