tromaktiko: Η απόλυτη φρίκη: Διεστραμμένο ζευγάρι βίαζε άγρια δύο μαθήτριες μαζί και τις έβαζε να τρώνε…

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Η απόλυτη φρίκη: Διεστραμμένο ζευγάρι βίαζε άγρια δύο μαθήτριες μαζί και τις έβαζε να τρώνε…



Ακόμα και ο πιο αρρωστημένος νους αδυνατεί να συλλάβει τον εφιάλτη που ζούσαν για χρόνια δύο κορίτσια στη Βρετανία...


Ο 54χρονος Michael Miszczak και η 52χρονη Sandra Jones από το Newton-le-Willows, του Merseyside, όχι μόνο έδερναν και βασάνιζαν τις δύο μαθήτριες από όταν ήταν 8 ετών, αλλά τις κακοποιούσαν επί καθημερινής βάσης.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, επιτείνοντας την αίσθηση του αποτρόπαιου, η Sandra χτύπαγε τα άτυχα κορίτσια, την ώρα που ο σύντροφός της τα βίαζε.

Η κακοποίησή τους μάλιστα ήταν τόσο άγρια και συχνή που αρκετές φορές οι ανήλικες δεν άντεχαν και έκαναν εμετό. Για τιμωρία, δε, ο Βρετανός τις εξανάγκαζε να τον τρώνε…

Ο Miszczak ήταν μάλιστα τόσο διεστραμμένος που έβαζε τα κορίτσια να κάνουν στριπτίζ και να τσακώνονται μεταξύ τους πριν τα βιάσει, όπως επίσης και να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ βλέποντας ακατάλληλες ταινίες!

Ακόμα και ο δικαστής Anthony Watson δεν μπορούσε έτσι να πιστέψει στα αυτιά του ακούγοντας τις φρικιαστικές λεπτομέρειες και τα στοιχεία, με αποτέλεσμα να δηλώσει, με δάκρυά στα μάτια, «όσα έκαναν στα κορίτσια ήταν τρομερά σκληρά, άκαρδα και απάνθρωπα», συμπληρώνοντας «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα άκουσα»…

Η υπεράσπιση του ζευγαριού υποστήριξε πως «τα κορίτσια ήταν φαντασιόπληκτα», ωστόσο δεν έπεισε το δικαστή. Ο Miszczak καταδικάστηκε έτσι σε 25 χρόνια φυλάκιση (από τα οποία θα εκτίσει τουλάχιστον τα 17), ενώ η Jones σε 14. Η σχέση του ζευγαριού με τα δύο κορίτσια παραμένει άγνωστη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!