tromaktiko: Η συνταγή της Ημέρας: Ομελέτα με τυρί...

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Η συνταγή της Ημέρας: Ομελέτα με τυρί...



Ομελέτα με τυρί...


Υλικά συνταγής

3 αυγά
60γρ. φέτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι (προαιρετικά)
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο. Μέσα σε μπολ, σπάμε τα αβγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε.

Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30". Προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.

Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και από επάνω, είναι σχεδόν έτοιμη. Καρυκεύουμε με μπόλικο πιπέρι και την διπλώνουμε στη μέση. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Αν την θέλουμε ξεροψημένη, τη γυρίζουμε στο τηγάνι και ψήνουμε για 1 λεπτό και την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε αμέσως, όσο είναι ζεστή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!