tromaktiko: Τελευταία "παράσταση" για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τελευταία "παράσταση" για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του



Ο "φτωχός και μόνος καουμπόι" μιας ολόκληρης γενιάς...
ο άνθρωπος που μελοποίησε τα καλύτερά μας χρόνια και έγραψε ιστορία με το πάρτι στη Βουλιαγμένη, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μπορεί να έφυγε από τη ζωή θα είναι πάντα εδώ μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του.

Όσοι τον αγάπησαν μέσα από το έργο του, τραγούδησαν τους στίχους του, έχουν μνήμες και βιώματα μέσα από τις μουσικές του, θα έχουν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο αντίο. Η επιθυμία της οικογένειάς του ήταν η κηδεία του να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όμως, θα προσφερθεί η ευκαιρία στους χιλιάδες θαυμαστές του να τον αποχαιρετίσουν. Στο θέατρο που δημιούργησε με τη σύζυγό του Άννα Βαγενά, στο αγαπημένο του "Μεταξουργείο".

Όπως ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook η Άννα Βαγενά, αύριο Πέμπτη (09.02.2017), από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα βρίσκεται στο θέατρο που είχαν φτιάξει, στο Μεταξουργείο, για όσους θέλουν να τον αποχαιρετίσουν.

"Τα καλύτερά μας χρόνια"
Ο Λουκιανός των παιδικών μας χρόνων δεν είναι πια εδώ. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης που συντρόφεψε και μεγάλωσε με την μουσική του γενιές και γενιές έφυγε νωρίς. Πάντα μπροστά από την εποχή του τραγουδούσε το σήμερα και το αύριο. Έπαιρνε τις εικόνες που χαρακτήριζαν την κάθε εποχή και τις έκανε μουσική και στίχο. Και έκανε το πιο διάσημο πάρτι της Ελλάδας. Ο Λουκιανός, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, ο «Φτωχός και Μόνος Καουμπόι» που μας ταξίδεψε με το «Πάρτι» του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από πολυήμερη μάχη σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης "έφυγε" τα ξημερώματα της Τρίτης (07.02.2017) μετά από πολυήμερη μάχη και νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου με προχωρημένο στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!