tromaktiko: Έκκληση για παιδικά - βρεφικά γάλατα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Έκκληση για παιδικά - βρεφικά γάλατα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού



Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!


Δυστυχώς είμαστε στη δύσκολη θέση να ζητήσουμε για άλλη μια φορά τη βοήθεια σας. Κάνουμε έκκληση για βρεφικά γάλατα 2ης και 3η ηλικίας, κρέμες / φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ, γιατί το απόθεμα μας έχει μειωθεί δραματικά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κάθε μήνα βοηθάμε περίπου 200 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχουμε σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε 5+ χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 56,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο μας λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά μας τις προσφέρουμε δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!