tromaktiko: Συνέλαβαν τον γιο πασίγνωστου ηθοποιού - Άγρια καταδίωξη από τους αστυνομικούς μέχρι να παραδοθεί

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Συνέλαβαν τον γιο πασίγνωστου ηθοποιού - Άγρια καταδίωξη από τους αστυνομικούς μέχρι να παραδοθεί



Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός εξαιτίας των κατορθωμάτων του 26χρονου γιου του, που αφού τράκαρε...
προσπάθησε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του ξεκινώντας μια κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία.

Ο λόγος για τον γιο του Nicolas Cage, τον 26χρονο Weston που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχασε τον έλεγχο με το πανάκριβο αυτοκίνητό του και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο San Fernando Valley το περασμένο Σάββατο. Ο 26χρονος μόλις έγινε η σύγκρουση σταμάτησε, αντάλλαξε στοιχεία με τον άλλον οδηγό και προσπάθησε να γίνει καπνός πριν έρθει η αστυνομία και του κάνει αλκοτέστ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έφθασαν εγκαίρως στο σημείο του ατυχήματος και μόλις είδαν τον μικρό να πατά γκάζι για να τους ξεφύγει, ξεκίνησε άγρια καταδίωξη.

Σύμφωνα με το TMZ, πάνω στη βιασύνη του, ο Weston έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προκαλώντας δημόσιες φθορές σε γραμματοκιβώτια και πινακίδες σήμανσης. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν ακριβώς από πίσω του, καταδιώκοντάς τον. Κατάφεραν να του "σκάσουν" το ένα λάστιχο και το κυνηγητό έληξε όταν ο Weston έριξε το πανάκριβο αυτοκίνητο του πάνω σε ένα δέντρο.

Ο νεαρός συνελήφθη, έλαβε πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, εξαιτίας ελαφρών τραυμάτων.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!