tromaktiko: Αμβρόσιος: Το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να «διαφημίσει» τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Αμβρόσιος: Το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να «διαφημίσει» τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα



Μέσα από...
ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολήτης Καλαβρύτων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος στρέφεται κατά του υπουργού Παιδειας Κώστα Γαβρόγρου και της «θεματικής εβδομάδας» στα σχολεία όπου πρόκειται να συζητηθούν οι έμφυλες σχέσεις.

Μέσα από την ανάρτησή του ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας πως προωθεί την α-θρησκεία και την ομοφυλοφιλία μέσα από το νέο πρόγραμμα σπουδών που θέλει να προωθήσει το Υπουργείο. Μέσα από την ανάρτησή του ο κ.κ. Αμβρόσιο καλεί την Ιερά Σύνοδο, που συνεδριάζει σήμερα, να « καταδικάσει την άφρονα ενέργεια του Υπουργού Παιδείας» λέγοντας πως «ο Σοδομισμός δεν χρειάζεται ως μάθημα στα παιδιά μας».

«Επιστρέφοντας μόλις προχθές από ένα υπηρεσιακό μας ταξίδι στην Νέα Υόρκη γευθήκαμε μια ακόμη πικρή γεύση από την συμπεριφορά των αθέων, οι οποίοι μας Κυβερνούν!

Πρόκειται για την δημιουργία της λεγομένης «θεματικής εβδομάδας», την οποία ο κ. Γιαβρόγλου, Υπουργός της Παιδείας και της α-θρησκείας εισηγείται στα Δημόσια Σχολεία, με θέμα τις "έμφυλες σχέσεις"» αναφέρει.

«Χωρίς ίχνος εντροπής δηλ. το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να «διαφημίσει» τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα, ώστε αυτά να μη αποστρέφωνται πλέον τους διάφορους Ομοφυλόφιλους, αλλά ίσως - ίσως και να μάθουν, ότι και αυτός ο τρόπος ζωής και σχέσεων είναι ένας κοινωνικά αποδεκτός τρόπος ζωής!!!!!! Τώρα μάλιστα που, με Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει νομιμοποιηθή ο Σοδομισμός, επιπροσθέτως δε έχει δοθή το δικαίωμα νομίμου κτήσεως τέκνων από τα «ζευγάρια» αυτά, όλα αυτά θα θεωρούνται πλέον ως νόμιμα και φυσιολογικά!» σημειώνει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!