tromaktiko: Το ιδιαίτερο δώρο του Τράμπ στον Ιάπωνα πρωθυπουργό

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Το ιδιαίτερο δώρο του Τράμπ στον Ιάπωνα πρωθυπουργό



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ...
προετοιμάζει ένα ιδιαίτερο δώρο για τον  πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, τον οποίο θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στην πολυτελή κατοικία του στο Μαρ α Λάγκο, στη Φλόριντα. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα καταβάλει το πρόσθετο κόστος για την διαμονή του στις ΗΠΑ!

Ερωτηθείς σχετικά με τη χρηματοδότηση αυτής της επίσκεψης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο ηγέτες αναμένεται να παίξουν γκολφ, η αμερικανική κυβέρνηση διευκρίνισε ότι ο Τραμπ θα αναλάβει να καλύψει το κόστος.

Πρόκειται για «ένα προσωπικό δώρο», επισήμανε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης που δεν ήθελε να κατονομαστεί.

«Κάτι που κάνει ο πρόεδρος για τον πρωθυπουργό», συμπλήρωσε.

Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Λευκό Οίκο και θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου, προτού μεταβούν αεροπορικώς στην Φλόριντα, αργότερα το απόγευμα.

Μια παρτίδα γκολφ, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, θα επιτρέψει στον Αμερικανό πρόεδρο και τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, οι οποίοι έχουν ήδη συναντηθεί στον πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη μετά τις εκλογές, να περάσουν μαζί πολλές ώρες.

«Αυτό που είναι καλό με το γκολφ, είναι ότι καταλήγεις να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα στο γήπεδο παρά κατά τη διάρκεια ενός γεύματος» είχε εξηγήσει ο Ντόναλντ Τραμπ πριν από λίγες ημέρες.

«Θα διασκεδάσουμε σίγουρα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!