tromaktiko: Απίστευτο! Συνταξιούχος βασανίστηκε από συγγενείς για μία σόμπα!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο! Συνταξιούχος βασανίστηκε από συγγενείς για μία σόμπα!



Θύμα μίας απίστευτης θηριωδίας έπεσε ένας συνταξιούχος στο Μοσέλ της Γαλλίας...
καθώς υπέστη άγρια βασανιστήρια από τη σύζυγο και τον γιο του. Ο λόγος; Αρνήθηκε ή δήλωσε αδυναμία να φτιάξει τη σόμπα με την οποία ζεσταινόταν η οικογένεια!

Όπως ανέφερε στην έκθεσή της η αστυνομία, η σύζυγος και ο γιος του συνταξιούχου τον έγδυσαν και τον οδήγησαν με το εσώρουχο στην πίσω αυλή του σπιτιού, μέσα στο κρύο, όπου τον φίμωσαν με μία κάλτσα στο στόμα και τον έδεσαν σε μία καρέκλα.

Το μαρτύριο του 63χρονου δεν τελείωσε εκεί. Αφού τον καθήλωσαν στην καρέκλα, άναψαν φωτιά σε ένα ξύλο και τον έκαιγαν στην πλάτη και στα χέρια. Η απίστευτη αυτή κατάσταση έγινε αντιληπτή από έναν γείτονα, ο οποίος έσπευσε να καλέσει την αστυνομία.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, το θύμα είχε υποστεί ανάλογα βασανιστήρια και το 2010. Παρόλα αυτά, δεν προέβη σε καταγγελία, ούτε έφυγε από το σπίτι, καθώς, σύμφωνα με τον ψυχίατρο που τον εξέτασε, πάσχει από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, ήτοι, αγαπάει τους ανθρώπους που τον αιχμαλωτίζουν και του φέρονται βάναυσα.

Τόσο η σύζυγος, όσο και ο 30χρονος γιος προφυλακίστηκαν με απόφαση του δικαστηρίου, έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!