tromaktiko: Σπείρα έκλεβε μπαταρίες από εγκαταστάσεις και οχήματα

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Σπείρα έκλεβε μπαταρίες από εγκαταστάσεις και οχήματα



Από τις 23 Αυγούστου είχαν γίνει 12 κλοπές σε χωριά των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων...

«Αποδοτικό» ήταν το εμπόριο που έκαναν τα μέλη μιας σπείρας πουλώντας τις μπαταρίες διαφόρων μεγεθών - αλλά σημαντικής αξία ς- που έκλεβαν από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οχήματα και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας! Ένα από τα μέλη της εντοπίστηκε και το κουβάρι της δράσης της ξετυλίχθηκε.

Η μεθοδική έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Κορίνθου για τις 12 κλοπές που είχαν γίνει από τις 23 Αυγούστου και μετά σε χωριά των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων με συνολική λεία 90 συσσωρευτές διαφόρων τύπων και αξίας άνω των 16.000 ευρώ, οδήγησε στα ίχνη ενός 29χρονου Έλληνα που διαπιστώθηκε ότι είχε πουλήσει μέρος των κλοπιμαίων σε έναν 52χρονο. Οι μπαταρίες βρέθηκαν σε ένα οικόπεδο ιδιοκτησίας του 52χρονου το οποίο φύλαγε ένας 65χρονος και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο 29χρονος έκανε τις κλοπές μαζί με άγνωστους συνεργούς του τους οποίους δεν αποκάλυψε και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίησή τους και για τη εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών. Σε βάρος τους  υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου η δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει τον 52χρονο αγοραστή και τον 65χρονο φύλακα που συνελήφθησαν με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!