tromaktiko: Τ. Χριστοδουλοπούλου: Ο θάνατος του Τζ. Αντύπα, μεγάλη απώλεια για το κίνημα αλληλεγγύης της χώρας

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Ο θάνατος του Τζ. Αντύπα, μεγάλη απώλεια για το κίνημα αλληλεγγύης της χώρας



Ο θάνατος του Τζανέτου Αντύπα, αποτελεί αναμφίβολα μια μεγάλη απώλεια και ένα μεγάλο πλήγμα για το...
κίνημα αλληλεγγύης και τους κοινωνικά αδύναμους της χώρας μας", αναφέρει η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Στη δήλωση της τονίζει πως "ο χαρισματικός, πολυτάλαντος, διαρκώς διαθέσιμος, πρόεδρος της ΜΚΟ ΠΡΑΞΙS, έχει ταυτίσει το όνομα του και τη σύντομη ζωή του, με το κίνημα αλληλεγγύης". Αναφέρει ότι "υπήρξε ευρηματικός, αποτελεσματικός, στρατευμένος ακτιβιστής των δικαιωμάτων, αεικίνητος και ταυτόχρονα ουσιαστικός και ευαίσθητος".

"Ένας άνθρωπος", σημειώνει, που δρούσε μέσα από τα βαθιά συναισθήματα συμπόνιας και αλληλεγγύης που ένοιωθε για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από χρώμα, φύλο, θρησκεία και φυλετική ή κοινωνική καταγωγή" και "ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να διαχειριστεί τη φτώχεια και την αδικία, αλλά να συμβάλει στην εξάλειψη της".

Η κ. Χριστοδουλοπούλου συμπληρώνει ότι "σίγουρα τα κινήματα είναι αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών", για να τονίσει ότι "πάντα όμως έχουμε ανάγκη από προσωπικά παραδείγματα που να εμπνέουν, όπως ήταν η δράση και η αφοσίωση του αγαπημένου μας Τζανέτου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!