tromaktiko: Εμπιστοσύνη στα Eγχώρια Kομματικά Ούφο

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Εμπιστοσύνη στα Eγχώρια Kομματικά Ούφο



Του Κώστα  Δημ. Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)...

Με  τις  προ  ημερών  δηλώσεις  τ. Υπουργού /Κυβερνητικού Εκπροσώπου περί δραχμής, δημιουργήθηκε  ζήτημα.
Εκ του μη όντως; Ή  όντως από κομματική αναγκαιότητα υπόδειξης επανόδου στη δραχμή, ως λύση στο πρόβλημα που βιώνουμε;
Η στήλη δεν συνηθίζει να ασχολείται με κουτσομπολιά, παραπολιτικά, ξύλινη γλώσσα κομματικών  ΞΥΛΙΝΟΛΟΓΩΝ   πονηρών,  που .... κατά λάθος / μεταξύ τυρού και αχλαδίου   και  στο  πρόσφατο  έδαφος του τηλε -χαβαλέ δηλώνουν διάφορα αμφίσημα και ακαταλαβίστικα υπονοούμενα, είτε από αφέλεια ή σκόπιμα.
Εκ των υστέρων , επιχειρούν - ανερυθρίαστα- να τα μαζέψουν επειδή ... "παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις τους. Άλλα εννοούσαν, άλλα είπαν, αλλιώς μεταφέρθηκαν και διαστρεβλώθηκαν (;) όσα ελέχθησαν". Άλλα, αντ' άλλων. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε και να αλληλοκοροιδευόμαστε, αφού πρέπει σε δουλειά /διατεταγμένη υπηρεσία αποπροσανατολισμού να βρισκόμαστε. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τις συγκεκριμένες δηλώσεις επειδή αφ' ενός στερούνται σοβαρότητας, αφ' ετέρου είναι υποβολιμαίες.
Είναι καιρός να σοβαρευτεί το Κ.Σ (=Κομματικό Σύστημα) και να αλλάξει ρότα. Δεν επιτρέπεται - ενσυνείδητα, παρασυνείδητα ή κατ' εντολή - να τορπιλίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους  δανειστές για μικροπολιτικό λαϊκό εσωτερικό εντυπωσιασμό.
Ερώτημα απλό, κατανοητό (υποθέτω ακόμη και από τους ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ) :
Γιατί όλοι αυτοί οι λαλίστατοι, παράφωνοι και παράτονοι (αφού ο καθένας τραγουδά τον δικό του τραγούδι ή παίζει τον ατομικό σκοπό του στη κυβερνητική ορχήστρα ) ,  βγαίνουν δημόσια και  ανοηταίνουν;
Γιατί -αφού έχουν κάτι να πουν, να διαφοροποιηθούν ή να προτείνουν - δεν το πράττουν στις ενδοκυβερνητικές συσκέψεις; Να συζητήσουν,  να αποφασίσουν και μετά να μας ενημερώσουν για τις επίσημες θέσεις τους.
Τι νόημα έχει όλο αυτό το θέατρο των αλληλοσυγκρουόμενων αλληλοαναιρούμενων παραπλανητικών ακαταλαβίστικων δηλώσεων;                     Ο καθένας  χαίρεται για ό,τι θυμάται: ευρώ, δολάριο, δραχμή ή ευρωδραχμή;

Έλεος πλέον! Δεν μας φτάνουν τα δεινά που υφιστάμεθα, θα πρέπει να ταλαιπωρούν τα νεύρα (και την αισθητική) μας όλοι αυτοί οι "ανύποπτοι" τύποι;
Προσωπικά με ενοχλεί και κάτι ακόμη. Κάποια ΜΜΕ, τα οποία δηλώνουν ότι είναι σοβαρά γιατί τους  προβάλουν;  (Σ.Σ Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να πουλήσουν, αλλά υπάρχουν και όρια).             Σε κάθε περίπτωση δεν προσφέρουν στην ενημέρωση.

Υ.Γ Τελευταία ακούσαμε πως θα δημιουργηθεί διαστημική Υπηρεσία στη Χώρα. Φούντωσαν τα  αστειάκια στο Διαδίκτυο. Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να επαινεθεί το γεγονός. Τώρα;
Τώρα έχασαν πλέον την αξιοπιστία και την σοβαρότητά τους.
Υπάρχει λύση; Ναι, η επιστράτευση ισχυρής δόσης χιούμορ:
Να επανδρωθεί, με ηγετικά στελέχη η νέα υπηρεσία μέσω κομματικού ΑΣΕΠ.
Να μοριοδοτηθούν - χαριστικά- οι ΞΥΛΙΝΟΛΟΓΟΙ, αυτοί που λένε και ξελένε και εκείνοι που συνειδητά παραπληροφορούν με λόγια του ... αέρα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως είμαστε της (διαστημικών διαστάσεων) πλάκας. Υπάρχει λοιπόν ελπίδα μόνον αν εμπιστευτούμε τους δικούς μας "επιστήμονες" Διαστημανθρώπους/ Ούφο, οι οποίοι είναι ειδικών διαστημικών προδιαγραφών- αερολόγοι , νεφελοβάμονες.











     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!