tromaktiko: Το ασύλληπτο αυτογκόλ του Ελλάνιου Δαίδαλου [video]

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Το ασύλληπτο αυτογκόλ του Ελλάνιου Δαίδαλου [video]



Το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή στραβά για τον Ελλάνιο, τραυματισμός του Μήτρου στο 1ο λεπτό, λίγη ώρα αργότερα αποβολή του δεύτερου τερματοφύλακα Δομοσίδη και μέσα σε όλο τον...
χαμό, ήρθε το ΕΠΙΚΟ αυτογκόλ του αμυντικού των “κιτρινόμαυρων” Βαλάντη Λειβαδίτη να επισφραγίσει την άτυχη ημέρα του Ελλάνιου Δαίδαλου, όσο και του…ίδιου.

Στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ελλάνιο Δαίδαλο και τη Ρόκα, οι γηπεδούχοι προηγούνται από νωρίς με 1-0 με γκολ του Κόκκινου. Όλα δείχνουν ότι το πρώτο μέρος δεν θα αποφέρει κάποια έκπληξη, όμως η “στρογγυλή θεά” μας χάρισε μια μοναδική στιγμή.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρόκας, Γιαλαμάς επιχείρησε ένα “κεραυνό” από πολύ μακριά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και όλα έδειχναν ότι η φάση είχε τελειώσει καθώς οι αμυντικοί του Ελλάνιου βρίσκονταν ανενόχλητοι μέσα στην περιοχή. Τότε όμως ήρθε μια απίστευτη έμπνευση από τον Λειβαδίτη ο οποίος γύρισε την μπάλα προς τον τερματοφύλακα Κασσαπάκη ο οποίος ξαφνιάστηκε και συνέβαλε και ίδιος στη.. δημιουργία ενός ξεκαρδιστικού αυτογκόλ.  Τα συμπεράσματα δικά σας. Παρακολουθήστε το βίντεο:


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!