tromaktiko: Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη φυλακή Αγίου Στεφάνου-Συνελήφθη εργαζόμενος με κοκαΐνη και χασίς

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη φυλακή Αγίου Στεφάνου-Συνελήφθη εργαζόμενος με κοκαΐνη και χασίς



Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από την Κυριακή...
με στόχο την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στη φυλακή Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας έχουν συλλάβει εργαζόμενο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα στην κατοχή του οποίου έχουν βρεθεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς, καθώς και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr, πρόκειται για εργαζόμενο με μακρά θητεία στη φυλακή Αγίου Στεφάνου και μάλιστα ο ίδιος εκτός από τη διακίνηση ναρκωτικών φέρεται να προμήθευε κρατούμενους και με κινητά τηλέφωνα!

Αργά τη νύχτα και μετά τη σύλληψή του, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στη φυλακή και έκαναν «φύλλο και φτερό» κελιά κρατουμένων, στα πλαίσια της έρευνας για τη διακίνηση ναρκωτικών. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η λίστα των ευρημάτων της Αστυνομίας, πλην όμως δεδομένο είναι ότι ερευνάται με προσοχή το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να είχε και συνεργούς.

Ο ίδιος ανακρίνεται από χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού και σύμφωνα με πληροφορίες χθες ήταν Υπηρεσία αλλά λόγω της εξέλιξης και της σύλληψής του δεν εμφανίστηκε στη Φυλακή

Νίκος Α. Σύφαντος
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!