tromaktiko: Συγκλονίζει η εξομολόγηση ιερόδουλης: "Όλες το κάνουν χωρίς προφυλακτικό - Οι αρρώστιες έχουν ξεφύγει από κάθε όριο...κι ας το "κρύβουν" κάποιοι..." [Ας το διαβάσει κάθε γονιός και κάθε έφηβος]

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Συγκλονίζει η εξομολόγηση ιερόδουλης: "Όλες το κάνουν χωρίς προφυλακτικό - Οι αρρώστιες έχουν ξεφύγει από κάθε όριο...κι ας το "κρύβουν" κάποιοι..." [Ας το διαβάσει κάθε γονιός και κάθε έφηβος]Μια ιερόδουλη που δεν παίρνει προφυλάξεις δεν θέτει μόνον τον εαυτό της σε κίνδυνο...
μετατρέπεται σε όπλο ανεξέλεγκτης διασποράς θανάτου...και άσε τον ηλίθιο τον ενήλικα που έχει την ευθύνη των πράξεών του (παρ' ότι κι αυτός θα μετατραπεί μετά σε διασπορέα θανάτου)...την πιθανότητα να πάει μαζί της ένας 14άρης τρελαμένος από τις ορμές έφηβος - που σ' αυτή την ηλικία διαθέτουν άφθονο παρορμητισμό και ακόμη όχι και ιδιαίτερες "λογικές και κριτικές ικανότητες" και που απλώς έχει ένα μικρό χαρτζηλίκι στην τσέπη (πχ ίσα ίσα το 5ευρο της μολυσμένης ιερόδουλης ), την σκέφτηκε κανένας απ' όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους που ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΞΕΦΡΑΓΕΣ να μοιράζουν θάνατο στα πλαίσια ενός δήθεν ανθρωπισμού;

Του Γιώργου Ανεστόπουλου

«Χρεώνω μέχρι και 5 ευρώ για το…» - Ιερόδουλη σπάει τα ταμπού και αποκαλύπτει!
Μεγάλες αλήθειες

Μόλις συναντήσεις την Ούρσουλα, φαίνεται ότι είναι μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα γύρω στα 30 από την Βουλγαρία. Τα κουρασμένα μάτια της, δε μαρτυρούν πολλά, εκτός του ότι είναι μια όμορφη γυναίκα που της λείπει η φροντίδα και η περιποίηση.

Στην πραγματικότητα είναι φορέας του ιού HIV.

Την ημέρα η Ούρσουλα δούλευε ως καθαρίστρια. Την νύχτα όμως… μεταμορφωνόταν δουλεύοντας στα σκοτεινά στενάκια του κέντρου της Αθήνας.

Πουλούσε το καλλίγραμμο κορμί της για περισσότερο από οκτώ χρόνια. Η ελκυστική εμφάνιση της δεν περνούσε απαρατήρητη, τόσο που μετά από λίγο καιρό η πρωινή δουλειά αντικαταστάθηκε από τη βραδινή.

Πρωί και βράδυ η Ούρσουλα, γινόταν παιχνίδι στα χέρια των ανδρών που πλήρωναν για λίγα λεπτά συνεύρεσης μαζί της.

Η δουλειά της Ούρσουλας δεν ήταν το μόνο μυστικό που κρατούσε από την οικογένεια και τους φίλους της.

Το θανάσιμο μυστικό της ήταν πως στο βωμό του κέρδους δεχόταν επαφή χωρίς προφύλαξη με τους πελάτες της. Άνθρωποι από όλες τις φυλές τελείωναν μέσα της.

Απλά, τόσο απλά όπως γράφεται. Όπως ακούγεται, όπως μπορούμε να το φανταστούμε.

«Τώρα είναι πολύ αργά για μένα να σκέφτομαι τι θα έκανα καλύτερα στο παρελθόν. Σίγουρα θα είχα κάνει διαφορετικά κάποια πράγματα, επιμένοντας σε ένα προφυλακτικό. Ο θάνατος δε με τρομάζει. Δε με τρόμαξε ποτέ.

Η ζωή μου ήταν εφιαλτική και πολλές φορές ίσως ήταν ένας θάνατος διαρκείας.Πολλές φορές παρακαλούσα να πεθάνω.

Το μόνο που με κρατούσε πάντα ζωντανή και με κρατάει ακόμα είναι η κόρη μου. Γέννησα στα 14 μου. Τον πατέρα της δεν τον γνώρισα ούτε εγώ, δεν ξέρω ποιός μπορεί να είναι. Έζησα δύσκολα χρόνια…» μας λέει ξεσπώντας σε λυγμούς και συνεχίζει:

«Μια ζωή στους δρόμους ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί όταν έφευγα από την επαρχιακή πόλη που έμενα στην Βουλγαρία για να αναζητήσω μια καλύτερη τύχη στην Ελλάδα. Έκανα την κίνηση αυτή γιατί μόνο έτσι πίστευα ότι θα μπορούσα να υποστηρίξω τον εαυτό μου, την κόρη μου και τους γονείς μου. Δεν είμαι η μόνη που το έκανε.

Υπάρχουν πολλές άλλες κοπέλες που έχουν εγκαταλείψει τα φτωχά χωριά της Βουλγαρίας και ήρθαν στην Ελλάδα σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. Δεν είχα πρόθεσή να γίνω ιερόδουλη, αλλά ίσως με καταδίκασε το παρουσιαστικό μου. Όταν έφτασα στην Αθήνα την πρώτη φορά, ήμουν 18. Άφησα την 4χρονη κόρη μου, χρειαζόμουν λεφτά».

«Έκανα πολλά όνειρα για το παιδί μου. Ήθελα να πάρει καλή εκπαίδευση ώστε να μπορέσει να βρει μια καλή δουλειά όταν θα μεγαλώσει , και να μην καταλήξει σαν κι εμένα. Και ο μόνος τρόπος για να έχω τα χρήματα που χρειαζόμουν για μια άνετη ζωή για μένα και για την κόρη μου ήταν να γίνω πόρνη.

Στην Ελλάδα όλοι μου έκαναν τους καλούς. Όλοι ήθελαν να με βοηθήσουν. Η μόνη βοήθεια που πήρα ήταν ότι τουλάχιστον στην αρχή είχα όσα χρήματα χρειαζόμουν για να μάθω γρήγορα τη γλώσσα. Με την αστυνομία δεν είχα ποτέ προβλήματα.

Χρειάστηκε να πάω αρκετές φορές με αστυνομικούς. Τις περισσότερες δε με πλήρωναν. Αλλά τι να έκανα;»

Μαθαίνει για τις ιερόδουλες που βρέθηκαν μολυσμένες με τον ιό του AIDS και μένει έκπληκτη, δεν το πιστεύει.

Δεν πιστεύει όχι το ότι κάποιες ιερόδουλες έχουν AIDS, αλλά το ότι η πολιτεία είναι τόσο βαθιά νυχτωμένη και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα, για κάτι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό.

«Προσπαθούσα να χρεώνω 25 ευρώ και τις μέρες που δεν είχε καθόλου δουλειά χρέωνα μέχρι και 10 ευρώ. Άλλες κοπέλες χρέωναν μέχρι και 5 ευρώ προκειμένου να μη χάσουν τον πελάτη.
Πηγή
     Εδώ σχολιάζεις εσύ!