tromaktiko: Καμίνης για γήπεδο Παναθηναϊκού: Αποφάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Καμίνης για γήπεδο Παναθηναϊκού: Αποφάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους



Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε ότι...
είναι σημαντικό να μπούμε στα θέματα της Αθήνας, είναι σημαντικό να υπάρχει συνεργασία. Είχα την ευκαιρία να εκθέσω. στον πρωθυπουργό τα προβλήματα της Αθήνας.

Για τη διπλή ανάπλαση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας είπε: «Δεν θα υλοποιηθεί τίποτα εάν δεν υπάρξουν αποφάσεις και όλων των εμπλεκομένων φορέων. Από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, όλα έχουν συζητηθεί όλα είναι στο τραπέζι θα τα συζητήσουμε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».

Σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου για την τουριστική κίνηση της πόλης καθώς αποκτά ελκυστικότητα η Αθήνα και σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί ο Δήμος και η κυβέρνηση απάντησε ότι υπήρξε θετική ανταπόκριση από τον πρωθυπουργό και υπογράμμισε ότι θα υπάρξει συνεργασία και με το αρμόδιο υπουργείο για τους αστέγους και τους τοξικοεξαρτημένους για να βελτιωθεί η κατάσταση ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος τρέχει ήδη έργα ανάπλασης όπως εκείνο στο εμπορικό κέντρο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!