tromaktiko: Έρευνα με ανατρεπτικά αποτελέσματα: Πότε ήταν η πρώτη φορά της νέας γενιάς κάθε χώρας! (Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;)

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Έρευνα με ανατρεπτικά αποτελέσματα: Πότε ήταν η πρώτη φορά της νέας γενιάς κάθε χώρας! (Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;)



Γίνεται πολύς ντόρος σχετικά με την απελευθέρωση των εφήβων, με αρκετές μελέτες να δείχνουν ότι η ηλικία της πρώτης φοράς δεν ξεπερνά σε ορισμένες περιπτώσεις τα...
14 έτη, ενώ υπάρχουν και παιδιά ηλικίας 12 ετών που ολοκληρώνουν για πρώτη φορά.

Η πασίγνωστη εταιρεία προφυλακτικών Durex, σε συνεργασία με την Harris Interactive έκανε μία έρευνα σχετικά με τον μέσο όρο ηλικίας της πρώτης  επαφής. Έτσι δημιούργησε τον παγκόσμιο χάρτη του σ...ξ και αποκάλυψε πια είναι η μέση ηλικία που ολοκληρώνουν οι κάτοικοι 37 χωρών.

Οι Βραζιλιάνοι φαίνεται να είναι αυτοί που ολοκληρώνουν σε μικρότερη ηλικία από τους άλλους λαούς καθώς έχουν τον χαμηλότερο μέσο όρο, τα 17,3 έτη. Αμέσως μετά ακολουθούν η Κολομβία και η Νέα Ζηλανδία, στα 17,4 και 17,5 χρόνια αντίστοιχα. Στο άλλο άκρο της κλίμακας, δηλαδή εκείνοι που αργούν να ολοκληρώσουν, είναι οι Ινδονήσιοι και οι Μαλαίσιοι, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 23,6 και τα 23,7 έτη αντίστοιχα.

Όσον αφορά τους Έλληνες, είναι πιο κοντά στο κατώτατο άκρο της κλίμακας, καθώς στη χώρα μας οι έφηβοι κάνουν για πρώτη φορά ολοκληρώνουν κατά μέσο όρο στην ηλικία των 18,4 ετών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!