tromaktiko: “Στα κάγκελα” εργαζόμενοι του Δ. Ηρακλείου μετά την ξαφνική απόλυση τους

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

“Στα κάγκελα” εργαζόμενοι του Δ. Ηρακλείου μετά την ξαφνική απόλυση τους



“Στα κάγκελα” βρίσκονται εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι έμειναν χωρίς δουλειά μετά από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου...
Πρόκειται για τους πρώτους 15 εργαζόμενους, οι οποίοι είδαν την πόρτα της εξόδου, ενώ ακολουθούν κι άλλοι μέχρι το τέλος Απριλίου.

Οι απολυμένοι υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στη μάντρα του δήμου, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση αυτή, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο δρόμο, αν και η σύμβαση τους έληγε το Δεκέμβριο του 2017.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, αλλά και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, αναζητώντας λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την υποστελέχωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας του δήμου.

Πάντως κατά κοινή ομολογία όλων των εμπλεκόμενων μία τέτοια εξέλιξη θα έχει επιπτώσεις για τη βιωσιμότητα της υπηρεσίας και κατά συνέπεια για την εικόνα της πόλης, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!