tromaktiko: Της τηλεφώνησε ο γυναικολόγος και της είπε να πάει νωρίτερα στο ραντεβού τους Αυτό ήταν και το μεγάλο του λάθος..

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Της τηλεφώνησε ο γυναικολόγος και της είπε να πάει νωρίτερα στο ραντεβού τους Αυτό ήταν και το μεγάλο του λάθος..



Όταν όλοι είχαν φύγει από το σπίτι – ο άντρας μου είχε πάει τα παιδιά στο σχολείο – ήταν ήδη 9 και δεν είχα ετοιμαστεί ακόμα για να ξεκινήσω...

Μόνο και μόνο μέχρι να πάω εκεί χρειάζομαι 20 λεπτά με το αμάξι, πόσο μάλλον και για το παρκάρισμα. Οπότε, δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ.

Συνήθως προσέχω πολύ την υγιεινή μου όταν έχω τέτοια ραντεβού, αλλά αυτή τη φορά δεν προλάβαινα. Μπήκα γρήγορα στο μπάνιο, έπιασα την πρώτη πετσέτα που είδα μπροστά μου και έπλυνα γρήγορα “εκείνη την περιοχή” για να σιγουρευτώ ότι θα είμαι έτοιμη για το γιατρό.

Την πέταξα στη συνέχεια στο καλάθι με τα άπλυτα, πήρα το αυτοκίνητο και ξεκίνησα. Ευτυχώς, έφτασα πάνω στην ώρα και αμέσως με δέχτηκε μέσα ο γιατρός.

Ακολούθησε η συνηθισμένη διαδικασία – ξεντύθηκα, ανέβηκα στο τραπέζι και σκεφτόμουν πως ήμουν μίλια μακρυά (και ντυμένη).

Προς έκπληξή μου, με ρώτησε ο γιατρός: «Μήπως είσαι λίγο παραπάνω φανταχτερή σήμερα;»

Δεν απάντησα, απλά προσπάθησα να μην γίνω κόκκινη από ντροπή. Αφού τελειώσαμε, ένιωσα ανακούφιση και η μέρα συνέχισε κανονικά. Πήρα την κόρη μου από το σχολείο και όταν γυρίσαμε πήγε αμέσως στο μπάνιο.

Τότε με ρώτησε: «Μαμά, που είναι η πετσέτα μου;»

Της είπα να πάρει απλά μια καινούργια.

Εκείνη απάντησε: » Όχι θέλω αυτή που είχα στο νεροχύτη. Είχε όλο το γκλίτερ μου μέσα.»

Δεν πρόκειται να πάω ξανά σ’αυτόν το γυναικολόγο…

Ποτέ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!