tromaktiko: Ο φυγόδικος Σώρρας κάνει δηλώσεις από το facebook - Κατηγορεί μίντια και δικαστές [photos+video]

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο φυγόδικος Σώρρας κάνει δηλώσεις από το facebook - Κατηγορεί μίντια και δικαστές [photos+video]



Καθώς εξελίσσεται σε θρίλερ η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του Αρτέμη Σώρρα...
και της συζύγου του, μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, ο ίδιος «απαντά» με ένα βίντεο που «ανέβασε» στα social media.

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, ανήρτησε ένα βίντεο ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, στο οποίο -μεταξύ άλλων- τονίζει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και απειλεί με μαζικές μηνύσεις.

«Είμαστε εν μέσω του πολέμου», αναφέρει ο Σώρρας και κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» σε βάρος του, αναφέροντας ότι «δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς» ενώ καλεί τους υποστηρικτές του σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Αρτέμης Σώρρας:



Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον πρώην συνήγορό του και μηνυτή, Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

Οι δυό τους καταδικάστηκαν ερήμην σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με την Αστυνομία να έχει εδώ κι ένα εικοσιτετράωρο εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους σε Αθήνα και Πάτρα. Διευκρινίζεται δε ότι τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, τους επιβλήθηκε και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Σε δηλώσεις του, ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος, Φώτης Λεπίδας, σημείωσε ότι «είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην απάτη που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Λεπίδας



Πηγή βίντεο: patrastimes.gr

Η υπόθεση των 600 δισ.

Παράλληλα στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του έχουν κληθεί από την εισαγγελέα Ευγενία Αυλίδου, με την ιδιότητα του υπόπτου κακουργηματικών πράξεων και για την περιβόητη υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων όσο και τη δράση του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις».



Ανάμεσα στα αδικήματα που ερευνώνται είναι τα κακουργήματα της απάτης, της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Επίσης, εξετάζεται αν έχει διαπραχθεί σειρά άλλων αδικημάτων όπως διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Αποκλειστικά στο Newsbomb.gr το παραπεμπτικό βούλευμα που στέλνει τον Σώρρα και τη σύζυγό του στη φυλακή

Όπως μπορείτε να δείτε από το βούλευμα που παρουσιάζει το Newsbomb.gr μιλάμε για τεραστίου μεγέθους απάτη.


Ο Σώρρας και η σύζυγός του πήραν το πολυτελές αυτοκίνητο προκειμένου να το πουλήσουν, αλλά ποτέ δεν έδωσαν τα χρήματα από την πώληση στον ιδιοκτήτη.



Μιλάμε για ποσό 45.000 ευρώ!!!

Με διάφορες απάτες κατάφεραν να κρατήσουν τα χρήματα και να εξαπατήσουν τον ιδιοκτήτη ο οποίος στη συνέχεια κινήθηκε νομικά.





Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!