tromaktiko: Αληθινή ιστορία: "Έτσι κατάλαβα ότι με απατά. Κόλλησα HPV από τον σύζυγό μου..."

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Αληθινή ιστορία: "Έτσι κατάλαβα ότι με απατά. Κόλλησα HPV από τον σύζυγό μου..."



HPV δεν ήξερα καν τι είναι. Δεν έτυχε να το ακούσω, δεν με είχε απασχολήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Πίστευα ότι απασχολεί μόνο  αυτούς που αλλάζουν συχνά ερω τι κούς συντρόφους. Δυστυχώς το ανακάλυψα την ύπαρξη του με τον πιο βάρβαρο τρόπο...


Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανακαλύψεις την απιστία όταν έχεις υποψίες. Μπορεί να ψάξεις το κινητό του ή τα μέιλ του, να τον παρακολουθήσεις εσύ η  να βάλεις ντετέκτιβ να τον πιάσεις στα πράσα, ή ακόμη και να στο εξομολογηθεί ο ίδιος μετά από έντονη πίεση. Εμένα την ανυποψίαστη, μου το μαρτύρησε ένας ιός. O HPV.

Το μυαλό μου κόλλησε σε μία έκφραση: «Μεταδίδεται με τη σε ξουα λική επαφή».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είμαι παντρεμένη 17 χρόνια και έχω δύο παιδιά στην εφηβεία, 14 και 16. Έχουμε μια όμορφη οικογένεια. Ο άνδρας μου είναι πολύ καλός πατέρας, σύζυγος και ερωτευμένος μαζί μου. Τουλάχιστον έτσι δείχνει. Έχουμε μια σχέση αγάπης και έρ ωτα, παρά τα χρόνια που είμαστε μαζί. Όσο και να φαίνεται υπερβολικό στις μέρες μας, αισθανόμουν καλότυχη στο γάμο μου.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες μέρες. Σε μια εξέταση ρουτίνας, ένα τεστ pap, ανακάλυψα ότι είχα προσβληθεί από HPV. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός μου έμεινα κόκαλο. Το μυαλό μου κόλλησε σε μία έκφραση: «Μεταδίδεται με τη σε ξουα λική επαφή». Είπε και άλλους τρόπους μετάδοσης, όμως δεν κατάφερα να συγκρατήσω.

Πώς είναι δυνατόν; Εγώ είμαι μονογαμική. Μετά το γάμο μου, αλλά και κατά τη διάρκεια της σχέσης μας, δεν έχω πάει με άλλον άντρα. Και όχι μόνο λόγω ηθικής. Ήμουν καλά με τον άντρα μου και δεν έψαχνα κάτι άλλο.

Άρα ποιος απομένει; Μόνο ο σύζυγος. Μα πότε; Πώς; Είχε σχέση; Ή σχέσεις; Ήταν one night stand; Δεν αντιλήφθηκα τίποτε, ούτε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Και η συμπεριφορά του τόσο ψεύτικη. Είναι τόσο καλός ηθοποιός; Άρχισα να τον βλέπω διαφορετικά. Έναν άγνωστο, που με τις πράξεις του έβαλε τη ζωή μου, την ψυχή μου, τον γάμο μας, την οικογένειά μας σε κίνδυνο.

Την απιστία δεν την αντέχω, δεν μπορώ να την διαχειριστώ. Όμως μια τόσο καλή σχέση την πετάς στα σκουπίδια;

Ο ίδιος φυσικά αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Ούτε που να το ακούσει. Μου ορκίστηκε ότι δεν υπήρξε άλλη γυναίκα στη ζωή του και ότι μου είναι απολύτως πιστός και ότι δεν  μπορώ να του προσάπτω τέτοιες κατηγορίες. Έχει και ο ίδιος τους ίδιους προβληματισμούς, σχετικά με μένα και αν ήμουν πιστή και ότι ο μόνος λόγος που δεν με κατηγορεί ευθέως όπως έκανα εγώ, είναι ότι μου έχει εμπιστοσύνη. Θέλω να πιστέψω αυτά που ισχυρίζεται, ότι δεν κόλλησα από σεξουαλική επαφή, αλλά από άλλη διαδικασία, από την άλλη πώς να διαψεύσεις την επιστήμη;

Ο προβληματισμός, οι υποψίες, άρχισαν να δηλητηριάζουν την καθημερινότητά μας. Εμένα δε πολύ περισσότερο γιατί πρέπει να υποβληθώ σε μια σειρά εξετάσεων που δεν ξέρω πού θα με οδηγήσει. Έχω πέσει με τα μούτρα στις σχετικές αναζητήσεις στο Internet αλλά δεν έχω γίνει σοφότερη. Μπερδεύτηκα περισσότερο.

Την απιστία δεν την αντέχω, δεν μπορώ να την διαχειριστώ. Όμως μια τόσο καλή σχέση την πετάς στα σκουπίδια; Υπάρχουν και τα δυο παιδιά μου σε τόσο κρίσιμη ηλικία...

Δεν ξέρω τι να κάνω, τι να αποφασίσω για το μέλλον.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με να ξεκαθαρίσω τα πράγματα γιατί είμαι σε απόλυτη σύγχυση.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!